Hiljaiseloni on johtunut siitä, että remusin kylpylähotellilla nyt viikonloppuna. Join myös elämäni ensimmäistä kertaa jallushotin ja täytyy sanoa, että ällöttävämpää juomaa en ole ikinä maistunut. Jos olut maistuu tamman kuselle niin tämä oli jotain vielä hirvittävämpää. Loppuajan join jaffaa, vettä ja sitruunanovellea.

Päivitin Facebook-statuksekseni tuolloin, että "Fenii joi jallushotin" ja sain kyseiseen statukseen yli kymmenen kauhisteluviestiä siitä, kuinka maailman kirjat ovat sekaisin, Fenii kääntänyt selkänsä viattomuudelle ja vuosi 2012 tekee selvästi tuloaan. Seuraavana päivänä minulta kyseltiin, että olenko ollut juomassa 0_0 :O ?!?!?! ja muutenkin ystävieni huoli hyvinvointini puolesta oli äärimmäisen hellyyttävää. Tämän siitä saa kun ei käytä alkoholia: jos maistat, ympäristösi sekoaa.

Tämän tyylikkään mustelman sain ennen jallushottia.

Taattua kamerakännykkälaatua <3 Tässä mustelma on vasta muodostumassa, nyt se on paljon tummempi, hieman isompi ja rutkasti järkyttävämmän näköinen.

Niin, tuo siis on kyynervarteni, jos joku ihmettelee.

Miksi ihmeessä esittelen ruhjekuviani  täällä? Jallushotti teki minusta miehen? No, minulla ei ole pitkään aikaan ollut näin isoa ja hienoa mustelmaa niin pakkohan se on nyt vähän leveillä sillä.

Miksi kukaan nainen leveilee mustelmillaan? 

Tämän siitä saa kun on viikon katsomatta Sinkkuelämää. Normaali nainen peittäisi tämän pitkähihaisilla sen jälkeen kun on meikannut sen piiloon eikä suostuisi poistumaan kotoaan ennen kuin on varma, ettei tämä kauneusvirhe paljastuisi. Itse taas kävelen kokoajan hihat ylhäällä ja esittelen tätä äidilleni, joka ei enää jaksa olla kovin kauhuissaan. Masentavaa. Olisi pitänyt lähteä eilen baariin, kaveripoikani olisivat sentään arvostaneet tätä.

Näin myös elämäni ensimmäistä kertaa silikonitissit livenä ja läheltä.

Päätin olla hankkimatta silikoneja. Ikinä.

Miehissä ei mitään uutta! Taas on kuiva kausi meneillään, ei perhosia, ei kyyneleitä - ei mitään.

Teen tähän blogiin muuten joulukalenteria, joten joulukuussa saatte joka päivä postauksen. Tai ainakin 24. päivään asti. Joskus jopa kaksi! Jos siis joku mies tekisi jotain.