Kaverini opiskelee kampaajaksi, ja heillä on huomenna värjäyskoulutus johon sitten lupauduin ilmaisen värin toivossa. Kunhan vaan vielä saisi päätettyä minkä väriset hiukset sitä itselleen haluaisi: askel kohti blondiutta, vai pysyisinkö edelleen brunettina? Haaveilen tulipunaisesta bilemekosta, ja mielestäni punaiset vaatteet istuvat nätisti tummiin hiuksiin, joten sen puolesta voisin pysyä kyllä brunettina. Ja vaalennushan on etenkin talvisin hiuksille ikävä kokemus ja nämä jo nytkin hapsottaa miten sattuu joten... Tummana pysytään. Ei kellään roikkuisi ylimääräistä  punaista S-M -kokoista mekkoa? Tällainen olisi niin täydellinen, mutta XS -koon mekot jäävät minulla häpeällisin lyhyiksi ja pinkeiksi. TAI pastellinsävyistä talvitakkia? (<- kyllä, joskus naisilla on tarvetta erikoisille vaatteille)

Minulla oli tänään suunnaton tietokoneongelma. Pyysin apua viideltä mieheltä ja kukaan ei auttanut. Sitten selvitin ongelman itse ja huomasin taas pärjääväni pelottavan hyvin ilman miestä. Tulevalla poikaystävälläni tulee olemaan ongelmia en-tarvi-miehiä-mihinkään -asenteeni kanssa. Olenkin miettinyt, että muutama varteenotettava mies katosi rinnaltani toisen naisen luokse ehkä siksi, etten osoittanut millään tavalla tarvitsevani heitä mihinkään. Ehkä sitä pitäisi olla avuttomamman ja herkemmän oloinen ollakseen vaimomatskua? Tai sitten en vaan ole yksinkertaisesti törmännyt sopiviin miehiin.

Kissakin huomasi joulukoristeeni. Aamulla kun herään niistä ei ole enää mitään jäljellä. *huokaus*

...

Unohduin ajattelemaan joulukoristeita ja päätin lähteä hakemaan loputkin pois varastosta, että saan kunnon christmas-christmas-fiiliksen tänne. Ehkä huomenna brunetein-Feniillä on enemmän kerrottavaa :D