Ainesta wellaflex-tytöksi? Kyllä, jos naamaa ei tarvisi sensuroida. Tämä on sensuroitu sekä olemattoman yksityisyyteni ja turhanpäiväisen salailuni vuoksi, mutta myös siksi, että kuvassa poskeni tekevät plöplöplöp-aaltoilua. Ja huuleni myös.

Hiukseni ovat heviuskottavasti tummat alta ja päällä syntisen punaisia raitoja. Alempi väri on nimeltään tupakka, eli matkani syntiseksi miesten viettelijäksi alkaa ainakin nimellisesti hyvin.

Ei jaksettu lähteä baariin juhlimaan sitä, että saavutin tason 500 Mafia Wars -pelissä. Kyllä, olen koukussa ja vaadin hoitoa.

Miehellä ei kiinnosta, jos hän ei ota yhteyttä, ei ehdota tapaamista tai katoaa elämästäsi. Hoen tätä itselleni ja alan kohta uskoa siihen. Ihan kohta.

Nyt alkoi ketuttamaan niin paljon, etten kirjoita enempää ettei tästä tule kunnon vuodatusta. Jupisen, jupisen, jupisen ja jupisen ja lähden siivoamaan kissani hiekkalaatikkoa. Kissan, jonka mielestä niitä hiekkalaatikkoon muodostuneita paakkuja on ihan sairaan siistiä levittää ympäri asuntoa. Tuoksu on huumaava ja hygieniataso korkea.

Rakastan kissaani ja mieluummin olen kymmenen vuotta sinkkuna kun luovun Myystä. Mies tosin toivottavasti ei kantelisi vessanpönttöön päätyneitä paakkuja ympäri asuntoa. Tai mistä niistä tietää.

 

EDIT 22:27

Miehistä ei ota kukaan selvää ikinä. IKINÄ.