Tähän deitti-ilmoitukseen törmäsin ja lopultakin ymmärsin sen, etten todellakaan ole mikään unelmasaalis. Tälle kyseiselle miehelle kun en kelpaisi vaikka miten päin olisin. Erottelenpa vielä syyt miksi en kelpaa

-  Koen olevani tyypillinen nainen. Ainakin Herra X:n kaunein minulle lausuma kohteliaisuus oli "Sinä olet sellainen tavallinen nainen, joita ei enää ole olemassa". Vai olenkohan sittenkin epätyypillinen?

- Minä olen tavis, tylsä, tavanomainen, keskiverto, mitäänsanomaton, fiini, hienosteleva, pikkusievä, varmanpäällevetävä, löysä, kylmä, kalsea, kökkö, löperö, stereotyyppinen, kliseinen, ympäripyöreä, tavallinen, normaali, yllätyksetön, neutraali, aloitekyvytön.

- Juon teetä. Suunnaton no no. Vaikka kyllä pystyn juomaan kylmää kahvia paremmin kuin kylmää teetä.

- Ainoa kosketukseni klassiseen musiikkiin on se, että haluaisin aloittaa klassisen laulun tunnit, mikä taas on iso EI.

- Sudoku kiinnostaa enemmän kuin Saarikoski. Kuka on Saarikoski? Eikö se ole jotain niitä sota-ajan suuruuksia kulttuurin saralla?

- Minä olen (tai olen ollut) prinsessa,  bimbo, kana, rekkalesbo, kettutyttö, heppahullu, hihhulimaailmanparantaja, newage–hörhö, tavis, tusinamassatar, playinghardtoget, jäädiiva, bitch, kikattaja, hihittäjä, keisarin uusimpien vaatteiden hehkuttaja, puunhalaaja, dramaqueen.

- Minä en ole flaneur, misfit, weirdo, friikki, enfant terrible. (Mutta olen pelottavaksi usein kutsuttu boheemi naapurintyttö, joka on musta hevonen vaaleanpunaisen lampaan asussa. Jotain plussaa sentään.) 

- En vältä missään nimessä latteuksia, neutraaliutta, kliseehöttöä, löperöyttä, diipadaapaa, ympäripyöreyksiä. Pidän keskiluokkaisesta idyllistä, olen muodoton, mausteeton ja kypsymätön.

- Laskettelen ja saan harvoin maniakohtauksia, joissa hypin epäflegmaattisesti puiden oksilla.

- Fanitan Yölintua,Maija Vilkkumaata, Ricky Martinia, Jamie Cullumia, Harry Potteria, Hopeanuolta, Janis Joplinia, Teho-osastoa, OC:tä, Anastaciaa, Pinkiä, Linkin Parkia, Savage Gardenia, Uniklubia, 69 Eyesiä, Nylon Beatia, Indicaa, Shakiraa, Sean Paulia, Sunrise Avenueta, Happoradiota, Moulin Rougea, Kiroilevaa siiliä, Miley Cyrusta, Reinoja, Kuorosotaa, Lauri Tähkää, äiti Ammaa.

- Olen Angelina Jolieta kuolaava hetero, joka haaveilee adoptiolapsesta, koska mielestäni synnytys ei ole naisen kannalta hauskin tapa hankkia lapsi, toisin kuin tämä mies näyttää olettavan. VÄLILIHANLEIKKAUS VOI JUMALAUTA! Leikataan ensiksi miehen väliliha ja katsotaan mitä hän sitten ajattelee kun yrittää käydä paskalla tikit persauksissa.

- En osaa kiroilla.

- Puhelinlaskuni on yli 10€ kuussa, koska tuo 10€ on perusmaksu, jonka päälle tulee joitain puheluita.

- KÄYTÄN korkokenkiä, vyölaukkua, rannekelloa, jakkupukuja ja aurinkolasejakin. Myös päälaella. Ja tosiaankin käytän käsilaukkuja.

- Käytän e-pillereitä, enkä edes siksi, että kuukautisvaivani ovat niin isot.

- Onko neljä korvakorun paikkaa liikaa?

- Minuun vetoaa status, ammatti, työ, kuuluisuus ja omaisuus. Rikospoliisin johtaja <3 Norjalainen keihäänheittäjä <3 Mikä tahansa poliisi <3 Tai palomies. Oooiii, palomies <3

- En tiedä mitä tarkoittaa jalkapallon paitsiosääntö, Keijo Leppänen, Tomi Einonen, Juha Föhr, flash mob, goatse, Sylvia Plath, Rothko, Hopper, Raushchenberg, Pollock, Björkenheim, Saigyo, Caulfield, Chinaski, Nijinski, Kinski, Ozu, Antonioni, Bresson. Eikä minulla ole rakkaudestakaan mitään mielikuvaa.

- Kuulun Animaliaan

- Äänestän

- Iltasanomien ja Reginan horoskoopit on in ja määritän itseni nettitestien kautta, joiden tuloksia postaan Facebookiin.

- Seuraan Serranon perhettä, Ellen DeGenerestä, Dharma&Gregiä, Amazing Racea,  Gilmore Girlsejä,  Teho-osastoa, Nannyä, OC:tä, Salattuja elämiä,  Xenaa jne.

- En osaa, enkä tykkää laittaa ruokaa paitsi itselleni.

- Käytän liikaa tätä merkkia: <3. Etenkin jos samassa lauseessa on Andreas Thorkildsen.

- Top 50 -elokuviini kuuluu:  TSH, Indiana Jones, Hiipivä tiikeri, Forrest Gump,  Bridget Jones, Shrek, Perhosvaikutus, ja hyvin moni koko perheen animaatio.

- Luen lastenkirjoja, kuten Harry Potteria ja Astrid Lingreniä.

- Käytän sanoja naisenalku, neiti, neito, neitonen, komistus, koiruus, katseenkestävä, omillaantoimeentuleva, akateeminen, loppupeleissä, nirso, ronkeli, kranttu, kroppa, fiksu, tyyppi (ihmisestä), jorata, bongata, päikkärit, mie, sie. MIKSI EI SAA SANOA MIESIE? Hemmetin murrerasisti stadilainen.

- En ole erittäin ja äärimmäisen ja upean ja järisyttävän älykäs, kaunis, mahtava,  lämmin, huikaisevan hellä,huippu, herkkä, luonnollinen, kiehtova, avoin, aistiva, näkevä, kokeva, rento, villihkö, kiltti, hupsu.

- Tilaan Cosmopolitania ja Sportia.

- Käytän sanoja eksä ja varattu.

Ja tämän pidemmälle en jaksa enää jatkaa, koska näitä piisaa ja piisaa ja piisaa. Rakas MBall : Ala homoksi. Paljon helpompaa. Siis jos oman seksuaalisen suuntautumisensa voisi valita.

Ai niin!  Ristiriitoja: 
- hän painaa enintään 70 kiloa ja on noin 158-179cm pitkä, paras varmaan joku 161-168cm (itse olen 178/68)
– paino noin 40-75, mieluiten noin 45-55kg

Hmm. Epäilenpä, että aika harva 168cm tai sitä pidempi painaa 55 kg. Miehillä muutenkin aika kieroutuneet käsitykset naisen painoista. Yksikin arveli minun painavan 53kg vaikka todellisuudessa painan 63kg. Sen siitä saa kun Iltatyttöjen ja Seiskatyttöjen painot valehdellaan alaspäin.

Täyttääkö kukaan lukijoista noita kriteerejä? Onko mieslukijoilla noin tiukat kriteerit?

Täytyypä itse kirjoittaa myös ihannemiehen kriteerit ja katsoa täyttääkö niitä kukaan.

Ps. Minäkin uskon, että tämä ilmoitus on ainakin osittain vitsi. Onhan?