Mistä tietää, ettei mies ole kiinnostunut?

Ajattelin kerätä tähän tiivistetyn paketin kyseisistä merkeistä. Osa maalaisjärkitotuuksia, osa omia päätelmiäni, ja osa tulee sisäpiiriltä: kaveripojilta.

 

1) Hän ei ota yhteyttä.

Aivan. Jos miehestä ei kuulu mitään neljään päivään niin voit lakata odottamasta. Viikon jälkeen pyydä kaveriasi lyömään sinua kukkavasaralla päähän jos edelleenkin odotat häneltä tekstiviestiä tai Facebook-yhteydenottoa. Jos se tulee, niin se todennäköisesti on vain merkki siitä, että miehellä on tylsää ja/tai hän haluaa naisen läheisyyttä. Jos mies on kiinnostunut hän ottaa yhteyttä ja pitää yhteyttä muutaman päivän välein. Hän ei halua unohtua naisen mielestä ja siksi hän tekee itseään tykö.

2) Jaa. Ok. Ei. Eipätäs.

Tiedetään, tiedetään. Miesten verbaalinen lahjakkuus on hetkittäin samalla tasolla aivotraumasta kärsivän marakatin kanssa, mutta jos miehen viestit heti alussa ovat pituudeltaan huimasti alle 160 merkkiä ja hän ei soittele niin... Hänellä ei kiinnosta. Lyhyet vastaukset voidaan antaa anteeksi, mutta jos niihin ei sisälly minkäänlaista vastakysymystä tai mies ei reagoi sinun kertomuksiisi erikoisemmin niin hän on joko aivan liian tyhmä sinulle tai sitten hän säästelee sanavarastoaan vaahtosammuttimen kokoista blondia varten.

3) Eipä paljon naurata

Kaveripoikani huomautti, että jos miehen viesteistä puuttuvat täysin kaikenlaiset hymiöt ja muut tunteisiin viittaavat asiat niin hällä ei ihan totta kiinnosta. Pidetään tosin mielessä, että jotkut miehet eivät vaan käytä hymiöitä IKINÄ (lue: herra X, joka kärsii myös lyhyiden viestien -syndroomasta. Kuitenkin epäilen hänen olleen joskus kiinnostunut, sillä hän majaili luonani kuukausia pari vuotta sitten. Tai ehkä se oli hyväksikäyttöä?) ja kun taas jotkut miehet käyttävät paljon hymiöitä vaikka heitä ei oikeasti kiinnosta mikään muu kuin The Thing (lue: Puppy ja hänen heiluvasti hirittävät teinihymiönsä, jotka tulevat aina viiden hymiön paketissa. Kun yksi ei riitä....)
Mutta pidetään nyrkkisääntöä: Jos mies haluaa antaa viesteissään itsestään tunnevammaisen kuvan niin hän on sitä. NEXT.

4) Hän ei ehdota tapaamista

Tarviiko tätä edes selittää? Jos olet vihjaillut tapaamismahdollisuuksista ja mies vastaa siihen hymiöttömällä jaa-viestillä niin häntä ei kiinnosta. Jos sen jälkeen mies ei nosta tapaamista uudestaan esille millään tavalla niin... So long suckermothafuckeridiotimbesilihateyou4evapig.

5) Hän tekee katoamistempun.

Tuttua? Olet aktiivisesti yhteydessä miehen kanssa ja yhtäkkiä mies lakkaa olemasta aktiivinen. Sinne meni. Jumalauta. Pian hän alkaa seurustella yhdeksänkymmentäluvulla syntyneen teiniprinsessan kanssa.
Mietin tässä, että koskakohan lakkaan ajattelemasta 90-luvun lapsia teineinä? Itsehän olen vm. -88 ja pian ysikymppiset tulevat kanssani kolmannellekymmenellevuosikymmenelleni. Sekin ilo viedään minulta.
PS. I hate finnish.
PPS. Kaikki blogiani lukevat ysikymppiset ovat parhaita ja ihania ja voittavat kaikki kasikasit. <3 <3 Paitsi minut ja Sadut.
PPPS. Suurin osa vaahtosammuttimen kokoisista naisista on kivoja.

6) Naisen intuitio...

Jos sinusta tuntuu, ettei miehellä kiinnosta niin sitten hänellä ei varmaankaan kiinnosta. Naisen intuitio on huippuunsa viritetty tunneskaalatutka, joka kyllä osaa yleensä ennustaa oikein missä mennään. Tai sitten se ennustaa kaiken ihan päin mäntyä, jolloin ollaan suurissa ongelmissa, mutta se yleensä johtuu ylianalysoinnista, johon ei oikeasti pitäisi käyttää yhtään ylimääräistä energiaa. Helpommin sanottu kuin tehty. Itsehän vasta pidin suurta pohdintaa Sadulle siitä, onko mies kiinnostunut vai ei ja jos on niin miksi näin on ja jos ei ole niin miksi näin on ja voiko sittenkin olla mahdollista vai onko tämä täysin mahdotonta ja mitä minun pitäisi tehdä ja...
Niin...  Olen ihan kohtuuttoman naisellinen.

Eli miehet: Jos olette kiinnostuneita jostain naisesta; ottakaa häneen yhteyttä keskipitkällä viestillä ja käyttäkää hymiöitä ja ehdottakaa lopuksi, että tapaisitte. Ja jos ette ole kiinnostuneita niin muistakaa varoa naisen kavereita: he ovat vaarallisia lähtiessään kostotoimenpiteisiin.