En onnistunut.

Ei jeesus mikä spidercat täällä riehuu. Viinilasi meni rikki, vesilasi kaatui kahdesti, hermot menivät viidesti, kissa suljettu vessaan kuudesti, hiekkalaatikon hiekat potkittu vessan lattialle kuudesti, kissa yritetty nukuttaa untenmaille kymmenesti, yritys aina epäonnistunut. Nyt tosin hiljeni. Löiköhän se päänsä seinään vai tekeekö se tuhojaan?

*Kräsh*

KUKA KAATOI ETEISEN NAULAKON ROIKKUMALLA KALLIISSA VILLAKANGASTAKISSANI?

Hemmetti soikoon. Yritän lopettaa kohta tämän kissablogin pitämisen ja keskittyä miehiin ja naisiin ja ihmissuhteisiin, mutta oli pakko jonnekin purkaa tätä suurta ärsytystä. En ikinä hanki lapsia. IKINÄ.

****

Kuka tietää minkä innoittama seuraava dialogi on? Saa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin.

Fenii: "Gee, Myy, what do you want to do tonight?"
Myy: "The same thing I do every night, Fenii—try to give you a nervous breakdown"

****

00:15


Aawww. Nysse tuli sänkyyn viereen ja lössähti ihan puhkipoikki kylkeeni kiinni ja kehrää söpösti ja katsoo rakastavasti ja kohta se alkaa puhdistaa naamani ja osoittamaan täten ikuista rakkautta kohtaani. Ja näin Myy sai kaikki pahat tekonsa anteeksi ja Mami laittaa onnessaan nukkumaan ihanan ja kiltin ja suloisen pikku tuituinsa kanssa.

Mutten kyllä edelleenkään aio hankkia lapsia. Jeesus jos tämä osaisi vielä huutaa "IIIIAIAIAIAIAIAIJEEJJEJEIIIAIAIAAUUU" samalla kun juoksee ympäri asuntoani.