Ilmoitan nyt tässä heti, että vietän nyt syysloma-viikkoa (julmasti lintsaan luennoilta = syysloma) ja jätän kannettavani pois matkasta, koska yritän päästä eroon Internet-riippuvuudestani. Ei oikein ota onnistuakseen.
Eli olen viikon ajan netissä vain surkean hitaalla pöytäkoneella, joka sammuu koska haluaa minkä vuoksi en välttämättä kovin aktiivisesti postaile. Ei sillä, että muutenkaan mikään postauskone olisin. Shame on me, shame on me :D Toisaalta taas en viitsi/jaksa/halua postailla postauksen vuoksi ilman varsinaista asiaa, joten olen ylpeästi hemmetin laiska bloggaaja. Muahaha! Ja petän heti alkuunsa omat viitsimykseni postaamalla jotain turhaa postaamisen vuoksi. :D Olenhan nainen ja saan aina vaihtaa mielipidettäni.

Perjantaina olin baarissa Sadun kanssa jälleen tässä lumilandiassa. Baariin pääsy oli työn ja tuskan takana, koska tiet oli järjettömän liukkaat, joten ensinnäkin ajoin 25 kilometrin bilematkani maksimissaan 60km/h ja sen jälkeen kävelin tasapohjaisilla korkkareillani 20metrin matkan 1km/h vauhtia, koska kaikki hiekka oli päivän lämmössä valunut loskan sekaan, joka sitten illan tullen oli jäätynyt umpeen ja muuttunut naistensurmaajaksi.

Ilta oli... Ihan mukava. Tanssia sai sydämensä kyllyydestä ja kauhistella sitä, kuinka vesikin yhtäkkiä alkoi maksaa viisikymmentä senttiä. Siis kraanavesi? Onko täällä käytössä jotain erikoishienoja jääpaloja? Lama tuli tai sitten halutaan matkia isoja kaupunkeja. Muutenkin näin alkoholia käyttämättömän on aivan turha yrittää saada täällä mitään hienoja juomia. Kerran menin baaritiskille tilaamaan juurikin alkoholittoman drinkin ja sain appelsiinituoremehun. Appelsiinituoremehun! Appelsi... You got the point. Pääasiassa siis juomiseni täällä koostuvat batterysta, kokiksesta ja ylihintaisesta vedestä. Liekeissä tilaan kaupungeissa sitten aina "jotain alkoholitonta, mikä maistuu päärynälle/mansikalle/appelsiinille". Ah! Tosin haluan maistaa Cosmopolitania joku päivä niin se on seuraavana listalla. Tosin täällä sitä ei todennäköisesti kannata tilata. Saa vielä pelkän lehden.

Eilen myös satuin menemään vessaan juuri kun kaikki paperi oli loppunut. Siitä seurasi myös illan vitsi:
"Mitä absolutisti tilaa baaritiskiltä?"
-Vessapaperia.
HAHAHAHAHA. Kröhöm. Joo. Perjantaina se oli hauskaa.

Illan miestarjonta oli varsin heikkoa. Minua pyysivät tanssimaan ainoastaan 40+ äijjät tai liian humalassa olevat 18-vuotiaat keijukaisen ruumiinrakenteen omaavat koltiaiset. Herra Hiiri tosin ilmaantui yllättäen baariin, mutten tunnistanut häntä heti, koska hänen uudet silmälasinsa saivat hänet näyttämään älykkäältä.

Syyslomaviikon maskuliininen kohokohta lienee se, kun menen Scaniin skännäilemään kaveripoikani kanssa. Hän pyysi saada olla blogissani Vänrikki ja näin tapahtukoon. Sitten sunnuntaina lähdemme sukulaisnaisten kanssa ratsastamaan Ylläkselle, eli monen mutkan kautta ajateltuna saan harrastaa jotain fyysistä lihaksikkaan uroksen kanssa. Väärää lajia ja kaikki seksuaalinen jännite puuttuu mutta pohjaltahan se pitääkin aloittaa tämä ikuisuus-mission nimeltä "Feniille miäs!"

Haluan kuitenkin luottaa positiivisen ajattelun voimaan ja sen vuoksi sisäinen mantrani on nyt "syysloma on mukavia yllätyksiä täynnä" ja "Oman kunnan poika - paras poika."