1) Aivan. Ei minustakaan ole kivaa käydä koulussa. Mieluummin olisin kämpilläni ja viettäisin laatuaikaa kanssasi. Opiskeluni eivät kuitenkaan oikeuta Sinua oksentamaan espanjankirjani päälle.

2) Kyllä. Kaupassa käynti on välttämätön paha. Arvostaisin kuitenkin suuresti jos välillä saisin poistua asunnosta ilman, että Sinä roikut lahkeessani. Reiden korkeudella.

3) Tiedän. Datailen liikaa. Kuitenkin saisin hommat hoidettua mahdollisesti nopeammin jos on joutuisi oikealla kädellä heiluttelemaan leluhiirtä ja vasemmalla rapsuttamaan Sinua leuan alta koneella ollessani.

4) Ymmärrän kyllä, että yön hiljaisuudessa kovalla ja kilisevällä megakulkuspallolla on ihan uskomattoman siistiä leikkiä kun KILIKILIKILIKILI suorastaan kaikuu huoneistossa. Ota kuitenkin huomioon alakerran asukkaat ja minut äläkä nosta meteliä kun otan pallon sinulta ja laitan sen pöydän päälle. Nähtävästi huomasit yöleikkien eliminimointi-yritykseni, koska viime yönä nousit pöydälle ja jatkoit leikkiäsi uusissa korkeuksissa. Nyt tämä pallo menee ensi yöksi vaatekaappini päälle kaukaisimpaan nurkkaan. Jos saat sen sieltä, niin en enää ihmettele miksi kissoja on poltettu roviolla saatanan kätyreinä.

5) Aivan. Pussailu on kivaa. Mukavaahan se on herätä siihen, että nenäni on jonkun suussa ja karhea kieli nuolee korvaani/huuliani/silmiäni/sieraimiani. Pahoittelen jos loukkaan mieltäsi käpertymälle kokonaisuudessani peiton alle ja joudut armeijatyyliin ryömimään naamani kimppuun jalkopään kautta.

6) Olen kyllä huomannut, että haluat ehdottomasti nukkua samalla puolella missä kasvoni ovat ja tottahan toki sinua häiritsee kun käännän kylkeä tai käännän kasvoni toisaalle. Tästä syystä on varsin ymmärrettävää, että pyrit lopettamaan liikahteluni (lopullisesti) istumalla suuni päällä samalla kun puret minua nenästä.

7) Niinpä niin. Ei minun tarvitse suihkussa käydä, olenhan niin hurmaavan tuoksuinen luonnostani. Ikävä kyllä kuitenkaan kanssaihmiset eivät ole samaa mieltä ja siitä syystä arvostaisin kovasti, jos et maukuisi julmetusti aina kuin sulkeutuisin suihkuun. Pieni yksityisyys on joskus kivaa ja siksi et pääse mukaan.

8) Suuhygienia on tärkeää myös sinulle. Siksikö tänä aamuna bongasin sinut jyrsimässä latauksessa ollutta sähköhammasharjaani? Tosin sama kai minun on pitää tämä harjaspää, koska kuitenkin herään joka yö siihen, että yrität ranskalaista suudelmaa kanssani.

9) Täsmälleen. Aina ei jaksa kiikkua samoja housuja pitkin, etenkin kun olen jo niin tottunut hyökkäyksiisi etten edes huomioi niitä. Tästä syystä Sinä varmaankin aiheutat slaagin kaikille kavereilleni hyökkäämäillä heidän persauksiinsa aina kun he seisovat. Haluat siis todellakin tehdä minusta hullun ja erakon kissanaisen?

10) Lopuksi. Jos sinä haluat vielä jatkossakin viettää laatuaikaa KAHDESTAAN kanssani niin lakkaa kynsimästä Sinkkuelämää-DVD-boksejani! Jos ne menevät pilalle ja raamattuni tuhoutuu niin saatan jonain päivänä alkaa seurustella ja silloin kaikki hauskuus on pilalla.