Anteeksi, anteeksi, anteeksi hiljaiseloni! Itsekin pidän blogeista, joita päivitetään vähintään joka toinen päivä, mutta kun en yksinkertaisesti saa kehitettyä mitään kirjoitettavaa niin usein :D Minulla on edelleen sata juttua työn alla, mutta kun en saa viimeisteltyä niitä. Pirullista. Ehkä otan läppärin mukaan huomiselle luennolle ja teen loppuun "viisi asiaa joista naiset valehtelevat"-kirjoitukseni. Enhän olekaan kirjoittanut sitä kuin kesäkuusta.

No, kirjoitan nyt lyhyet päivitykset mitä tänne kuuluu.

  1. Herra Hiirestä ei kuulu oikeastaan yhtään mitään. Harmittavaa sinänsä. Ärsyttävää kun jotkut jutut vain yksinkertaisesti kurpsahtavat kasaan ilman itkuja ja sydänsuruja. Tunteeton lopahtaminen. Mutta en luovuta vielä! Ensi perjantaille minulla on kehiteltynä todellinen killeri outfit ja jos Hiiri ei ole näkemässä sitä niin isken jonkun toisen. Jumaleissön.
  2. Sudenpentu on alkanut seurustella. Puppykin seurustelee. Taas on tullut todistettua se, kuinka koiraeläimet eivät vaan osaa elää yksin. Onneksi voin kuitenkin olla täysin onnellinen molempien puolesta. Ja sitä paitsi Puppy tulee ensi viikolla silittelemään mirriäni, joten en jää täysin vaille eläimellistä seuraa ;)
  3. Kissani Myy on ihan höpönä väriseviin leluihinsa. Ihan on äitiinsä tullut, pikku möpöliini <3
  4. Ostin huuto.netin kautta kahdet uudet ihanat korkokengät. You know, ne pakolliset-mustat-korkokengät (lue: valkoiset ja tappokorolliset bilekengät) Mustat korkkarit siis edelleen hakusessa.
  5. Olen ajattellut myydä joitakin korkokenkiäni, joita en yksinkertaisesti käytä, koska ne eivät istu jalkaani. Ja joita en siis ole käyttänyt melkeinpä kertaakaan. En vaan tiedä kauppaisinko ne kirppiksellä, huuto.netissä vai blogissani. Hmm.
  6. Perustettiin Sadun kanssa kuntoiluryhmä Team Wanhapiiat. Miesonnemme on pettämättömän huono.