Kuvissa on sävy ero, mutta ero hiusten välillä on kuitenkin ihan yhtä selkeä mikä tässäkin näkyy. Eli selkeästi lämpimästä viileään ja hivenen modernimpaan. :)

Uskomaton naamanpiilottelumuokkaus. Olen ihan liekeissä!  Koskahan sitä tekisi suuren naaman paljastamisen niin loppuis miehiltä ihmettely että miksi tässä sinkkuja ollaan ;D 

Joka tapauksessa kävin tänään kampaajalla. Tai tutulla kampaajaksi opiskelevalla kaverillani ja pakko sanoa, että olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. :) Lämpimästä viileäksi ja vielä etuhiukset takaisin niin avot! Jo ollaan valmiita syksyn metsästysreissuihin.

Osa on kysellyt Herra Hiirestä:
En oikein osaa sanoa mitään. Tuntuu, että minut on jälleen unohdettu, mutta en koe sitä mitenkään kamalaksi asiaksi, koska olen kerrankin elänyt päivän kerrallaan odottamatta liikoja. Eihän sitä tiedä jos tämä ottaa jossain vaiheessa jälleen tulta alleen mutta ei maailmani siihen kaadu jos ei ota. Kirvestä en ole kaivoon nakannut, enkä ole leppäkeihäälläkään miestä uhkaillut, joten mielenterveyteni on kunnossa ja optimisti-osaseni vallassa.

Ehkä perjantaina voisi esitellä hänelle uudet hiukseni ;)

 

Tarkennusta hiuksiin: Uudet hiukset ovat tumman tuhkan väriset alta ja päällä on tuhkanvaaleita raitoja. Kuva vähän vääristää värejä, eli näitä EI ole liukuvärjätty. Aiemmin hiukset olivat tummatuhkakulta-väriset, joista aurinko kivasti veti sen kullan niin esiin, että hiuksista tuli liian lämpimät minun naamalleni. Raidat oli myös kullanvaaleita. 

Jälleen huomaa sen, kuinka tärkeää onkaan se, että hiukset on oikean väriset. Minulle sopii vain viileät sävyt, enkä enää ikinä hairahdu mihinkään kultakupariin vaikka olisi kuinka nätin näkönen väripaketin kyljessä. Näytän kuolleista heränneeltä ihmissusizombilta kuparin värisillä hiuksilla.