Tästähän voisi tehdä ihan vakiopostauksen. :D Kysykää Feniiltä niin vastaan mahtavalla ammattitaidottomuudellani.

Jorma kysyi:
Moi, Ikisinkku.
Nyt tarvitsen apuasi, sillä tapasin viikonloppuna ihanan naisen. Tanssittiin, juotiin ja halailtiin.
Olen menossa keskiviikkona kahveelle neidin kanssa. Kysynkin onko soveliasta pyrkiä pöksyihin jo ensi treffeillä?

Vaikka moni ehkä odottaisi, että vastaisin että ei, ei se ole sovialiasta, niin ollakseni rehellinen vastaan, että yrittäähän kyllä saa, kunhan se ei ole pääasiallinen tarkoitus. Ja myöskään ei kannata liian suoraan ehdotella, tyyliin "nyt kun nämä kupposet on juotu niin pitäisiköhän meidän mennä tsutsusukisukisultan-you-know-what-I-mean?".

Eli jos kahvit luonnollisesti jatkuvat siihen, että olet kahden kesken jomman kumman luona ja vaihdatte suudelmia niin on ihan hyväksyttävää, että hieman kokeilet kuinka halukas nainen on. Jos nainen lähtee mukaan pitemmälle niin anna mennä vain. Mutta jos nainen ei yhtään tartu koukkuun niin tyydy vain siihen mitä saat niin annat itsestäsi herrasmies-kuvan ja mahdollisuuden useampaan tapaimisiin, jolloin ehkä tärppääkin.

Mutta älä laita kaikkia pelimerkkejäsi sen varaan, että tyväreltä heruu. On naisesta hyvin ikävää huomata, että miehen kiinnostus laskee selkeästi kun tekee selvästi, ettei ole antamassa (vielä.)
Jos nyt jo olet varma, ettet halua naiselta mitään muuta kuin seksiä niin se ehkä kannattaa tehdä  heti alkuunsa selväksi, niin ei nainen kuvittele liikoja teistä kahdesta, vaan voi keskittää energiansa johonkin vakiintuvampaan tapaukseen. On kuitenkin olemassa myös naisia, joille riittää mainiosti puhdas seksi, joten on hyvin vaikea ennakoida täältä käsin mitän tämä naisesi reagoi.

Tosin osa "seksi riittää"-naisista tiedostamattaan huijaa ja pian heitä vituttaa kun miehet ei heiltä muuta haluakaan.

Niinpä. Naiset.