Ah. Kengät <3


Supertyylikäs kuva. (Kuvien rajaus on yliarvostettua) Myy on ilmiselvä linssilude. Eli nämä kengät ovat huuto.netistä. Korkoa on 10cm, platformia 3cm, eli "korkokorko" on vain 7cm, mikä tekeekin näistä yllättävän mukavat kävellä. Saa nähdä sitten miten selviän hengissä näiden kanssa baarissa, mutta yrittänyttä ei laiteta. Ajattelin varmuuden vuoksi kuitenkin ottaa myös kakkoskengät matkaan, ettei tanssiminen kärsi.


Rajasinpas!
Nämä tulivat samassa paketissa noiden bilekenkien kanssa. Tykkäilen näistäkin mahdottomasti, ovat todella helppo kävellä kun korko noin matala, näyttävät hyvältä jalassa ja ah... Tuskin maltan odottaa ensi kesää kun saan nämä tehokäyttöön! Onneksi kuitenkin ovat sen verta näyttävät, että menevät myös baarissa niinä iltoina, kun en halua olla 180cm pitkä (eli harvoin.) Minä ja minun kuuseen kurkotteluni.

Ja koska halusin olla taas a poor excuse for a fashion blogger niin tässä Päivän Asu!


Myyllä on tapana aina kiikkua syliin kun menen liian lähelle ulko-ovea. Arvatkaa vaan tekeekö mieli lähteä mihinkään kun vauva on niin söpö. Nyt se tosin parhaillaan repii rakkaita verhojani. JUMALAUTA! Olisi pitänyt antaa kissalle vähän iskevämpi nimi. Yrittäkääpä itse sanoa "MYY!" toruvalla äänellä. Kotosalla ollessa ja pentua alkaa kutsua sisälle pihalta niin naapurit varmaan luulevat, että me ollaan hankittu jokin hullu ja puhevammanen lehmäpariskunta kun äidin kanssa kimpassa huudetaan "Myyyyyy!"

Päivän "asuna"
- Onlyn huppari
- Seppälän ikivanhat ja liian pienet jumppahousut, jotka paljastavat persvaon aina kyykistyessä
-Seppälän sukat.
 

Trendikästä, eikö? :D Älkää luulko, että olen veemäinen muotibloggaajille. Itse asiassa seuraan nykyään suurella innolla monia muotiblogeja, kun ne ovat vaan niin koukuttavia! Tällä hetkellä olen muutaman viikon katkerana lukenut MungoLifea ja haaveillut vaaleista hiuksista.


Tämän "päivän asu" kuvan laitoin vaan siksi, että näyttäisin teille kuinka söpö vaavini on ja kuinka ihanasti säilytän kissanhiekkapussia keskellä eteistäni.