Reissuun huomenna! Lähdetään jo kuuden maissa aamulla.

Pakkaaminen on kamalaa. En oikein tiedä saako korkokenkiä ottaa käsimatkatavaroihin. Ovatko nämä vaaralliset ihmisentappo välineet? Voiko näillä räjäyttää matkustamon? Sandaalit ovat varmaan turvalliset.

Ja meikit! Mitä jos minun meikkivoiteeni pamahtaa rikki ruumassa? Ei tämä purkki mahu mihinkään minigrip-pussiin. Etenkin kun sinne pitää mahduttaa kaikkea muuta.

Ostin uudet kengät!

No älkää noin vihaisesti mulkoilko.  Näillä voi kävellä pitkiäkin matkoja ilman päkiäin hajotusta.

 

1249315176_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"IKinä en osta tuollaisia kamalia gladiaattori-kenkiä!", sanoi Fenii vuonna 2007 samalla kuin luki juorulehtiä jossa hehkutettiin uutta Hollywood-muotivillitystä.

"Pakko ostaa tuollaiset gladiaattori-kengät Tukholmaa varten!", sanoi Fenii Haparandalla vuonna 2009.

Olen nainen ja minulla on oikeus muuttaa mieleni.

Laukussa on tilaa ostaa tuhottomasti lisääkin tavaraa mukaan Helsingistä ja Tukholmasta. Pääkaupunki-kaupat ovat aina olleet ystävällisiä minulle, toivottavasti ovat sitä tälläkin viikolla. Äiti ei ehkä ole parasta mahdollista shoppailuseuraa, mutta ehkä saan karistettua hänet kannoiltani Helsingissä. Tukholmassa tuskin saan liikkua yksin, sillä ruotsalaiset miehet mielellään kolkkaavat suomalaisia naisia vaimoiksi Keski-Ruotsin maaseudulle. Kyllä, äidit voivat joskus olla ylisuojelevia.

Eilen vähän tekstailtiin Hiiren kanssa. Käytiin viime viikolla kahvilla auringonpaisteessa ja hikoilin kuin pieni eläin. Toivottavasti nähdään tälläkin viikolla. Se äijjä ei ole vielä yrittänyt mitään ja joudun ehkä antamaan itsestäni munahaukkamaisen kuvan jos mitään fyysistä enää yritän häneltä tavoitella. Vai onkohan tämä jokin pelimiehen suunniteltu muuvsi, jossa hän ei itse yritä mitään vaan antaa naisen hyökätä kimppuunsa? Hmm. Mielenkiintoista.

Sain kuulla, että Herra Hiiri ei tyydy pelkkään mansikkaan. Hän haluaa koko penkin.

Onneksi olen vadelma.

Nähkäämme viikonloppuna! Saatan Twitteriin tehdä minipostauksia jos tulee tylsää. http://twitter.com/Fenii