Kuinka monesti sitä saakaan lukea naisten lehdistä tai katsoa terveysohjelmista, että vaakaa ei todellakaan kannata katsoa jos haluaa tietää missä kunnossa on? Ja monestiko sitä uskoo? Ei ikinä.

Jos koira on ihmisen paras ystävä ja kissa on Feniin paras ystävä niin vaaka on naisen paras ystävä JA paras vihollinen. Yleensä vaa'an rooli naisen elämässä vaihtelee pari kertaa viikossa, koska ainakin itselläni on paha tapa raahautua vaa'alle vähintään joka toinen päivä. Jopa niinä aamuina, kun olen neljä tuntia sitten vetänyt Scan-isoaterian baarin jälkeen niin on pakko mennä raahaamaan se neste/ruoka/kaikkiturvotuksesta kärsivä kroppani vaa'alle ja pilata päivänsä sillä, että vaaka näyttää 67kg vaikka se eilen vielä näytti lohdulliset 65kg. (tänään se näytti ihanat 64.3kg!! BILEET JA SUKLAALEVY!) mumsmumsmums.

Toimiva ratkaisu, neiti Fenii.

Huomenna alkaa suklaaton syyskuu. Tämä on suunnitelmamme Sadun kanssa, ja kuka tahansa kohtalon toveri voi liittyä seuraamme viettämään seksintäytteistä syyskuuta (pakkohan se on korviketta saada.)

Tämä syyskuu opettakoot meille, että ilman suklaata voi elää jopa neljä viikkoa ja ehkä matkaamme jouluun sitten ilman hirvitöntä mässäilyä. (Hirveä+hillitön=hirvitön) Muutenkin ajattelin ensi kuussa herkutella vain neljä kertaa, eli kerran viikossa. Ei voi olla liikaa vaadittu aikuiselta ihmiseltä, jolla on joskus jopa ripaus itsehillintää.

Ps. Saako kukaan lisättyä kuvia enää vuodatukseen? Minulla ongelmia ja alkaa suoraan sanottuna nakertamaan kun olisi niin hirveästi hauskoja lolcatseja sopimaan näihin postauksiin, mutten voi lisätä niitä koska olen urpiainen!