Tämä postaus ei käsittele minun mission impossibleani (hanki poikaystävä vuonna 2009) vaan miesten harrastamaa metsästystä.

Mukavaahan se on, että miehellä on harrastuksensa. On minullakin. Jokaisella on omat mielijuttunsa, ja meidän muiden on ihan turha napista niistä.

Mr. Mouse on intohimoinen metsästäjä. Hän on oikea metsien miehekäs mies, hän tuoksuu Suomen luonnolle ja hänen silmissään paistaa alituinen kaipuu aavalle kairalle kauas kaupungillistumisen jaloista.

Ja minähän nyt tottahan toki ymmärrän sen! Baariin pääsee koska tahansa, mutta metsästysaika on vain kerran vuodessa! *hiljaista jupinaa*

Eilen käytiin taas Sadun kanssa lopettelemassa kesää paikallisessa yökerhossa vaan kummallakaan flaksi ei ollut parhaimmillaan. Mr. Mouse oli ampumassa punaniskoja ja siniristejä (tai punajalkoja ja sinisorsia, mitä lieneekään) ja muita katseen kääntäviä miehiä ei paljoa näkynyt. No Sudenpentu yllätti minut tervehtimällä minua, mutta senkin hän teki siksi kun olin vasta syyllistänyt häntä välttelystä ja kattojen tuijottelusta.

Illan ainoan kohteliaisuuden kuulin 60-vuotiaan risuparran suusta, joka totesi, että minun tulisi antaa minihameeni helman nousta vain korkeammalle, jotta näyttäisi paremmalta.

Excellent.

Tylsyyden hetkenä ja ensimmäisen batteryn jälkeen päätin lähettää Mr. Mouselle loisteliaan viestin:

"Voit sinä baarissakin harrastaa metsästystä! Kuvittele minut hanheksi ja ammu minua omilla hauleillasi ;)"
"Sääli kun kovassa humalassa ammuksista saattaa tulla aikamoisia suutareita :D"

"Ikinä en ole suutariin törmännyt, koska olen tiukkaakin tiukempi ohjuskohde"

ja tuollaista kevyttä perverssiota. Tästä intoutuneena nolasin itseni kysymällä viestillä eräältä vanhalta tutultani, että... eh... en kehtaa edes myöntää. Se oli taas niitä yön myöhäisinä tunteina lähetettyjä noloja tekstiviestejä, joita häpeilee seuraavana päivänä.
 

AINIIN!
Eräs tuttava poika kysyi minulta, että onko hän viehättävän näköinen. Vastasin, että hän on oikein puoleensa vetävä. Sitten totesin, että:
"Minä en ole varmaan yhtään viehättävä kun olen kohta ollut kolme vuotta sinkku!"
Ja tämä mies vaan istuu hiljaa sanomatta sanaakaan.

KIITOS! Olisit nyt edes kieltänyt! Ja kun sitten sanoin, että "Et edes kieltänyt *naurua*" niin hän vain nauroi, eikä kieltänyt silloinkaan.

Voi jumalauta. Miehet.