Tartuin Cosmon tarjoukseen puhtaasti siksi, että siinä tuli kylkiäisinä niin hurmaava kassi. Tänään kassi sitten ilmestyi postilaatikkooni ja sormet ristissä toivoin, että laukku olisi niin kookas, että siinä on hyvä kuljettaa kansioita yms. akateemikko-kamaa.

Ja laukku OLI kuin olikin iso!

1250001634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En jaksa kääntää kuvaa. Pää vinoon.

Kyllä. Taiteellinen silmäni ja lavastuslahjakkuuteni pääsevät edelleen esille. Ota kultainen kassi ja ripusta se ikkunaripaan. Vain minä voin keksiä jotain näin... räävitöntä.

No kassi siis vastasi ulkoisesti odotuksiani. Ainoa ongelma on siinä, ettei siinä ole ainuttakaan vetoketjullista taskua. Tai olihan siinä yksi, mutta sekin hajosi ensinykäyksellä. Kylkiäislaatua, kylkiäislaatua. Ei kyllä viitsi haastaa Cosmopolitania oikeuteenkaan rikkinäisen vetoketjun, ilmainen kuin on.

Kansiot mahtuu, mutta kännykkää/lompakkoa/avaimia ei tässä uskalla helposti kuljettaakaan. Onneksi minulla on hakaneuloja ja sata vuotta vanha kestopiraattilaukkuni, joka ei jätä pulaan.

Oli minulla muutakin asiaa.

Blondin aivot. Ala murehtia kultaista laukkua ja kaikki miesasiat unohtuvat hetkessä. Kenestä kuiten minun piti valittaa? Äh. Valitan sitten myöhemmin jos nyt enää ikinä muistan tätä aihetta.

Kehtaanko edes postata mitään näin muotiblogimaista? Postaan. Anteeksi miehet. Cosmopolitanin tilaaminen muuttaa naista.


20:35
Ja ollakseni vielä enemmän fashion niin osallistuin (jälleen luennon aikana) Seppälän Design-kilpailuun. Kukapa ei haluaisi paitaa jossa on minun silmäni ja huuleni? Rakastakaa itseänne, tehkää itsestänne muoti-design! Anna ääni tästä.

1250012668_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä Loose fit-paidat ovat uusia suosikkejani. Minulla on leveät hartiat, pienet rinnat mutta leveä rintakehä mutta kapeahko vyötärö. ja leveä lantio Tästä syystä tämän mallin paidat saavat minut näyttämään tiimalasi-naiselta, koska ne lisäävät volyymia rintamukseen mutta samalla paljastavat... kröhöm... femininiit lanteeni. Tähän vielä vyötärövyö niin avot! Toimii tosin ilmankin. No, anyway, ihan sama millainen design tähän tulee niin olen hankkimassa. :) Jos jollakin ylimääräisiä tämän mallisia paitoja kokoina XS-M niin meikä voi ostaa :D

 

Ei jeesus. Lupaan lopettaa muotiblogien lukemisen kun alan saada niistä liikaa vaikutteita.