Big Brother on huonoa viihdettä ja minä, Fenii, en aio katsoa ainuttakaan Big Brotheriin liittyvää tv-ohjelmaa tänä vuonna. En extroja, en pudotuslähetystä, en varsinaista lähetystä en mitään.

Viime vuonna seurasin kyseistä ohjelmaa ja vaikka olin koukussa niin samalla kyseinen ohjelma herätti minussa suunnattoman paljon negatiivisia tuntemuksia. En ymmärrä, milloin ihmisten kiusaamisesta, yltiökännisekoiluista, hermoromahduksista ja ahdistuksesta on tullut hyvää ja kaupallista viihdettä?

Minun moraali estää tukemasta tätä sarjaa enää ikinä.

Ps. En arvostele BB-faneja, kyllä minä pystyn käsittämään mikä siinä koukuttaa ja onhan se ihan hyväkin ohjelma hetkittäin ja joskus jopa opettava. Ikävä kyllä nykyään kun kaiken pitää olla SUUREMPAA, ISOMPAA ja MAHTAVAMPAA niin haetaan vaan sensaatioita, kohuja ja katastrofeja toistensa perään ja leikitään noiden BB-julkkisten kustannuksella. Ei kiva. Ei hyvä.

Eikä se riitä, ettei media tunnu arvostavan BB-julkkiksia, mutta kun yleisökään ei heitä enää arvosta. Pääasiassa ihmisten käsitys on, että BB-julkkikset ovat enemmän tai vähemmän säälittäviä (kiitos formaatin) ja heitä on oikeus uhkailla, haukkua ja pilkata miten huvittaa. Muutamia positiivisia BB-hahmojakin tietenkin on olemassa, mutta ovat aika harvassa.

Loppuvuoden motto olkoon: EI BEEBEE!