Anonyymi selailija kirjoitti 19.07.2009 - 01:20

Tämä kuva kuin blogisikin kertoo myös sen, että olet;
- Pinnallinen ja turhamainen

Kyllä olen. En ole sitä yrittänyt peitellä ja olen varmasti sen myös maininnut. :) Olen materialisti ja äärimmäisen huono jakamaan omistani tai lainaamaan muille tavaroitani. Suutun myös helposti jos jotain minulle kuuluvaa rikotaan tjsp. Turhankin helposti.


- Narsistisesti itserakas ja armoton niille, jotka ovat vähäänkään sinusta välittäneet ja yrittäneet tehdä kanssasi tuttavuutta.

En ole narsistisesti itserakas vaikka itsekäs kyllä olen. En myöskään koe olevani armoton ihmisille, sitä voi kysyä kavereiltani. Armoton ja anteeksiantamaton voin olla jos minua loukataan pahasti, mutta kuten exien kierrätyksestäni huomaa niin aika isojakin juttuja pystyn antamaan anteeksikin. En ole sosiaalisesti lahjakas enkä saa helposti luotua uusia kaveruussuhteita. My bad, my bad. Onneksi olen erakko ;)

- Emotionaalisesti heikko ja vastuuntunnoton

Hmm... Voin hyvinkin olla, mutta toisaalta olen myös emotionaalisesti aika vahva kun ottaa huomioon kuinka helposti pystyn hallitsemaan ja järkeilemään tuntemuksiani. Vastuuntunnoton emotionaalisesti vai muuten? Muuten en ole vastuuntunnoton, emotionaalisesti joskus olen ja monesti saan katua sitä, kuinka helposti pystyn loukkaamaan halutessani. Anteeksi olen saanut pyytää usein :) Onneksi virheistä oppii!

- Epäkypsä ja kaksinaamainen; kuvittelet olevasi älykäs ja akateeminen, mutta todellisuudessa pyrit peittelemään heikkouttasi joka on kyltymätön tarpeesi miellyttää muita ja tulla ihailluksi. Elät yksinomaan muiden huomiosta.

Elän yksinomaan muiden huomiosta? Vastahan minä tässä vietin kaksi viikkoa yksin kämpilläni ja näin kavereitani vain kahtena päivänä neljästätoista :D Minä en kuvittele olevani akateeminen, minä olen akateeminen tai ainakin tulen olemaan kolmen vuoden kuluttua. Kirjaviisas olen myös, mutta maalaisjärkeä puuttuu. Olen äärimmäisen huono miellyttämään muita ihmisiä. Haluaisin olla siinä parempi enkä pidä siitä, että hetkittäin olen turhankin itsekäs ja toimin lähinnä miellyttääkseni itseäni. Shame on me!

- Omaat pohjattoman suuren egon, jolla on tarve näyttäytyä enemmän kuin aina ja mielellään vielä useammin.

Pohjattoman suuri ego kuulostaa itseasiassa aika hyvältä. Hmm.. Voisin sellaisen vaikka hankkiakin! Tarvetta näyttäytymiselle ei oikeastaan ole. Itseasiassa käyn ulkona aika harvoin, opiskelumaailmassa en ole missään näkyvässä roolissa... Tosin päivittelen blogiani ja facebookiani aika ahkerasti. Lasketaanko sitä?

- Patologinen valehtelija; eittämättä verbaalisesti lahjakas, mutta kompastelet jossain fantasian ja todellisuuden välimaastossa. Kuvitellen, että kykenet hallitsemaan ja kontrolloimaan jokaista ihmistä, hetkeä tai asiaa jonka kohtaat. Uskot varmaan itsekin kirjoittamaasi?
Kannattaa tosin miettiä yksityisyyden loukkaamisen kannalta, mitä kirjoitat ja kenestä. Sillä uskoisin mainitsemiesi tonttujen ja muiden olentojen tunnistaneensa täältä itsensä.


En ole patologinen valehtelija. Olen äärimmäisen huono valehtelija. Olen tässä blogissa myöntänyt, että hyvinkin liioittelen tapahtuneita ja nostan niiden viihdearvoa. Alussa enemmän, nykyään vähemmän kun yhä useampi tutuistani lukee tätä. Pitää myös muistaa, että tämä blogi on 100 % subjektiivinen ja käsittelen asioita omasta näkökulmastani ja se voi poiketa hyvinkin muiden osapuolten käsityksestä tapahtumista. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että minä (tai toinen osapuoli) valehtelee, se vaan tarkoittaa sitä, että koimme saman asian eri tavoin. :) Sitä sattuu.

Jos olet blogiani aktiivisesti seurannut, olet huomannut myös sen, että olen vähentänyt loukkaavaa kirjoitustapaani selvästi. Juurikin siitä syystä, että tämä blogi alkaa (ikävä kyllä) olemaan niin tunnettu enkä halua syyttä suotta loukata ihmisiä. Olen osaa kirjoituksistani poistanut ja muokannut ja olen pahoitellut mielipahaa. En ole täysin tunteeton ja jos jonkun mielestä olen jossain kohtaa kirjoittanut ilkeästi ja TUNNISTETTAVASTI jostain ihmisestä hän voi ottaa minuun itse yhteyttä ja hoidan asian. No problemos. :) En välttämättä aina itse huomaa, ettei kaikki kestä samallalailla veemäisyyttä kuin toiset.

***

Itseasiassa negatiivista palautetta on joskus miellyttävämpää lukea kuin autuaan positiivista. Tarkoitan siis sitä, että nega laittaa ajattelemaan ja pohtimaan. Kuitenkin haluan edelleen huomauttaa, että Fenii ei ole täysin samanlainen kuin ihminen Feniin takana. Fenii on sosiaalisempi, pinnallisempi, itsevarmempi ja vailla maallisia huolia.

Thank you sinulle Anonyymi siis tästä itsepohdiskelun paikasta. :)

***

Osa varmaan edellisestä postauksesta arvasikin, eli siis Herra Hiiren vierestä heräsin lauantaina. Oli mukavaa. Hyvä tyyppi, hyvät jutut. Tulevaisuus avoin, en odota mitään vaan otan kaikki positiivisesti vastaan. Jos jotain menneestä on oppinut, niin ainakin sen, ettei kannata liikaa suunnitella. Miehistä kun ei ikinä tiedä, ja itsekään en mikään kallioperä ole :D