Tuleeko muillekin ärsyttävä pop-up-ikkuna kun avaa tämän blogin?

Jumalattoman rasittavaa. Miksi just meikäläisen blogi! Taidan joutua luopumaan webstatsista jos se on on sitä kautta eksynyt tähän. Harmi. Oli niin kiva nähdä, että joku lukee blogiani brittiläisestä yliopistosta käsin :D


***

22:01
Ongelma näköjään katosi kun poistin yhden asetuksen tuolta. Mutta sanokaa jos vielä pomsahtelee niin alan kyllä murista.


Tekisi mieli lähettää Herra Hiirelle tekstiviesti, mutten tiedä yhtään mitä kirjoittaisin. Olisi tosi tylsää kysyä vaan että mitä kuuluu, etenkin kun kello on jo kymmenen illalla. Ehkä kyselen kuulumisia vasta huomenna. Huomenna voisin kysyä vaikka odottaako hän viikonloppua. Mmm... Hyvin älykästä.

Olen huomannut, että vitsailen ihan liikaa hänelle. Olen ihan hillitön. Käyttäydyn kuin Ron Weasley, eli vitsailen liikaa väärillä hetkillä ja kuulostan tyhmältä. Vastakin mietittiin mitä leffaa voitaisiin ehkä katsoa jos joskus mennään elokuviin ja minä tein siitä hirveän ongelman kertomalla esimerkiksi, kuinka kauhuleffoissa menen istumaan naapurin paidan alle, että kannattaa varata iso paita mukaan hehheh.

....

Nii'inpä.

Sitten että voihan sen leffan katsoa kämpilläkin niin saisi katsoa rauhassa, että varmaan jotain keksitään. Sitten älykkäästi mainitsin, että minulla on kaikki sinkkuelämäää tuotantokaudet, niin ei meillä ole mitään hätää.

-.-

Miksi ei vaan voinut olla hiljaa ja sanoa vaikka, että "Oi, kuulostaa todella kivalta. :) Kiva päästä pitkästä aikaa leffaan miesseurassa!" Tai jotain muuta fiksumpaa ja mieltä ylentävää.

Siis KAMOON! Istumaan paidan alle? Täydellinen rimanalitus.

Joo, en tekstaa sille yhtään mitään ennen kuin opin hallitsemaan itseni.

Tajusin myös, että opiskelen väärää alaa ja haluan mennä opiskelemaan viestintää Vaasan yliopistoon. Onko Vaasassa paljon rikkaita suomenruotsalaisia porvari-perijöitä?