Sääli etten ole tuota hekumallista otsikkoa itse keksinyt, vaan se on mtv3-helmisivustolta.

Asiaan. Helmi-sivustolla törmäsin myös "Flirttaile itsellesi kesäheila"-juttuun, joka pisti minut miettimään iskemisen julmaa maailmaa.

– Kiinnostuksen osoittamisessa ihan ensimmäinen asia on katsekontakti. Jos henkilö pitää katsekontaktin, se tarkoittaa, että ollaan kiinnostuneita. Flirttailuun katsekontaktissa liittyy vielä se, että katsetta pidetään muutama sekunti normaalia pidempään

Tämä on itseasiassa hyvin toimiva tapa osoittaa ja huomata kiinnostus. Ainoa poikkeus löytyy baarielämästä etenkin puolenyön jälkeen, jolloin voit huomata useankin miehen tuijottavan itseäsi silmissä etanolipitoinen katse. Tämä katse ei kestä muutamaa sekunttia normaalia pidempään, vaan se kestää muutaman minuutin ahdistavaa kauemmin. Raskaanaoleva ja naimisiin menevä kaverini joutui tällaisen tuijotuksen kohteeksi jokin aikaa sitten, ja tuijotus jatkui vaikka kaverini heilutti vasenta nimetöntään merkitsevästi ja hieroi vasurillaan vauvamahaansa. Mies ehkä katsoi, mutta ymmärsikö tuota pientä vihjettä? Pointtini onkin se, että vaikka joku mies tuijottaisi sinua humalassa yli sallitun ajan niin hän ei välttämättä ole enää seuraavana päivänä kiinnostunut.

Miehet osoittavat kiinnostuksensa alavartalollaan.

Tämä väliotsikko sai vasemman kulmani kohoamaan tietäväisesti. Mielestäni on ilmiselvää, että jos mies on todella kiinnostunut ainakin jollain tapaa niin hänen alavartalonsa kyllä osoittaa sen selvästi.

Miehen jalka osoittaa siihen henkilöön, kenestä hän on kiinnostunut. Jos on esimerkiksi usean henkilön porukka, jossa kahdella ihmisellä on meneillään jotain, miehen jalka alkaa helposti osoittaa häntä kiinnostavan naisen suuntaan. Sama pätee istuessa.

Jalka vai "jalka" ;)
Tätä pitää huomenna baarissa kyllä tutkia ja katsoa kuinka monen miehen (jos kenenkään) jalka osoittaa suuntaani. Onneksi olen aika ujo, joten lattian tuijottelu sopii minulle eikä herätä suurtakaan huomiota. Paitsi ehkä silloin kun alamme Sadun kanssa pohtia osoittaako jalka minua vai hieman ohitseni takanani seisovaa katuharja-pissistä.

Sivusilmällä katsominen on yksi mitä naiset tekevät, he voivat myös koskettaa hiuksiaan, ja monilla naisilla tulee hyvin tyttömäiset eleet esiin... Yksi erittäin voimakas kiinnostuksen osoitus naiselta on alahuulen kevyt pureminen

Taidan viettää liikaa aikaa läppärini kanssa sillä puren kevyesti alahuultani tässä kirjoitellessani. Flirttaileva nainen todellakin muuttuu tyttömäisemmäksi, hiukset heilahtelevat kuvitellun tuulikoneen ansiosta, hymyillään vienosti samalla kun hihittäen sivusilmällä miestä katsotaan (lue: mulkaistaan.) Tämän jälkeen sipistään tyttökaverin kanssa ja hiritetään käsi suun edessä ja hypähdellään kevyesti baaritiskille. Ehkä tämä toimii kuin pienikokoinen taskuprinsessa tekee näin. En halua tietää miltä minä, Lapin Amatsoni, näytän hypellessäni hiukset hulmuten seitsemän sentin koroilla baaritiskille arasti hymyillen samalla kun puren huultani. Minä nimittäin teen juuri noin. Enkä liioittele yhtään.

Naisilla voimakas merkki on myös se, että kun he haluavat kiinnostavan henkilön koskettavan, he alkavat kosketella itseään.

0_o?!

Naiset saattavat ensin kosketella viinilasin jalkaa tai käsissään olevaa paperinpalaa, mutta he voivat myös silittää hameenhelmaa, jalkaa, reiden tai ranteen sisäryrjää.

Aaaaa! Nyt ymmärrän.
Ja kyllähän sitä itsekin tulee "alitajuisesti" siliteltyä esimerkiksi omaa kaulaansa jos on hiukset kiinni. Samaten minihame päällä sitä "huomaamattaan" silittelee juuri hameenhelmaa ja hetkittäin "tiedostamattaan" pyörittelee kaulakoruaan, joka laskeutuu juuri sopivasti tissivakoon. Miehet eivät pian enää ymmärräkkään, mikä tuossa itseään rapsuttelevassa naisessa on niin pirun kiehtovaa/kiihottavaa. Eivät tietenkään, sillä miehet kiihtyvät näistä teoista tiedostamatta sitä, että naiset tekevät näitä ihan tarkoituksellakin.

Kun nainen koskettaa itseään, voi mies esimerkiksi kevyesti koskettaa naista käsivarteen tai polveen.

Miehen kannattaa toimia näin, jos haluaa tietää kuinka paljon voimaa löytyy metsänistuttujan oikeasta suorasta.

– Miesten tulisi vain rohkeasti uskaltaa koskettaa naista sen jälkeen, kun hän huomaa naisen hyväksyvän sen. Mutta toki pitää ensin aloittaa hyvin viattomasta paikasta kuin esimerkiksi käsivarresta.

No siis käsivarsi on aika viaton. Polvi on jo susirajan tuolla puolen ja sinne ei ole asiaa ilman passia, hammasharjaa ja korkeamman tahon suojausta. Niin, ja ennaltaehkäisevää hiivalääkitystä.