Jiihaa!

Voitin vihdoin ja viimein mummilan kyläpaikkani saappaanheiton naisten mestaruuden. Kumartakaa minua! Olen voittamaton. Ihmiset katsovat minua ylöspäin, ovat kateellisia, havittelevat palkintoani. Salaliitot kokoontuvat ja vaativat tulosten tarkistamista. Lapin mafia alkaa kaivautua esiin hilla-jänkhiltä. Tämä uskomaton tapahtuma sekoitti kaikkien päät. Muahahahahahahahahaha.

Ikinä en ole liioitellut mitään.

Tämän hulppean ja mahtavan voiton jälkeen ajelin sitten kaverini hääharjoituksiin, joissa testasin, että mitkä kengät valitsen kaasokengiksini. Ikävä kyllä viimeksi esittelemät siniset ihanuudet painautuvat liian hanakasti pottuvarpaitteni kynsinauhoihin niin pysyttelen tutummissa ja rumemmissa kengissä, koska kuitenkin haluan seisoa sen toimituksen ajan. Miksikö? No kun bestmankin seisoo ja minähän en miehille häviä. Lisäksi saan seisoa 30 minuuttia ihana kimppu kädessäni salamavalojen loisteessa (sääli kun objektit suunnattu vähän oikealle minusta käsin)... Nainen tarvitsee Hollywood-hetkensä.

No, Herra Hiireen olin yhteyksissä hieman ja käytiin juomassa aikuismaisesti limukat paikallisessa. Oli hauskaa. Etenkin kun joku random hiiren tuttu pussasi minua poskelle ja toinen puhui suuna päänä armeijasta. Miksi minä en osaa puhua mitään armeijasta? Ainoa, mitä osaan sanoa on se, että olen seurustellut kersantin kanssa ja se tuskin on hyvä keskustelunavaus.

Miksiköhän tuntuu, että aina toiset tai kolmannet "treffit" on aina ne "heikoimmat". Ei sillä, että nyt olisi kamalaa ollut, päinvastoin. Kuitenkaan juttu ei lentänyt yhtä hyvin kuin viimeksi ja muutenkin vähän oli vaivautuneempi oli. Varmaan johtuu siitä kun ne ensimmäiset onnistumiset kasaa hirveät paineet ja sitten jos ne eivät täytykään niin tuntee itsensä pettyneeksi vaikka aihetta ei edes ole siihen. Kun oli mukavaa istuskella siinä siitäkin huolimatta, että limsapullo tipahti enkä tajunnut ottaa sitä kiinni. Annoin itsestäni hitaan ja epäekologisen vaikutelman. Kyllä, minulla on isot ongelmat.

Olen myös huomannut, että minussa on jokin ohjelmointivirhe, sillä en vaan yksinkertaisesti osaa olla rentona miesten seurassa päivänvalon aikaan. Aina homma toimii parhaiten öisin, enkä tarkoita tätä nyt kaksimielisessä mielessä. Ehkä olenkin lepakko? 0_o