Uutena vuotena päätin, että nyt alkaa uusi elämä. Nyt juhannuksena päätän saman asian uudestaan! Kun miettii kulunutta puolta vuotta, niin moni asia on muuttunut: Olen laihtunut viisi kiloa, kaveristunut vähän paremmin Puppyn kanssa, treffannut kolme kertaa Sudenpentua ja ensi viikolla tapaan ehkä Herra Hiiren.

Listauksestani huomaa, että nähtävästi elämäni suuret hetket ovat pyörineet miesten ympärillä. Annan itsestäni todella itsenäisen naikkosen kuvan, enkös juu? Kyllähän sitä opiskeluihinkin löytyi uutta intoa, vaikkakaan ei vieläkään ihan tarpeeksi. Tuleva kandi-vuosi hirvittää jo valmiiksi, mutta ehkä marisen siitä lisää sitten syksyllä.

Nyt työt ei lopu koskaan. Joojoo, on kiva, että on töitä mutta saisi se nyt lomallekin jäädä aikaa etenkin kun ensi kuu menee tenttiin lukiessa! Perskeleissön. Töissä on ainakin hyvä puoli, että keskellä metsää tulee keksittyä todella hyviä juttuja tähän blogiin! Sääli kun sitten illalla kun olisi aikaa niitä kirjoittaa niin mitään ei muista, mutta työn alla on ainakin juttu, joka kertoo mistä naiset valehtelee ja mistä miehet naisten mielestä valehtelee.

Kuu-horoskoopin mukaan minä ja Sudenpentu ollaan oikia match in heaven. Yritän kovasti onkia häntä takaisin itselleni, mutta on vähän hankalampi tapaus. Harmittaa hemmetisti se kiihottavan hiivan tartuttaminen häneen, sillä nyt hän ei liehittele minua edes seksin toivossa. Sekin olisi edes jotain! Nyt olen täysin hiivaton, tosin se täytyy varmistaa jonkun miehen kanssa. Hähää!

Yritän muuten vääntää uutta sivupohjaa. Ei onnistu. Taidan kääntyä taas jonkun älykkäämmän tyypin puoleen, sillä minulla ei riitä ymmärrystä näille html-hommille, vaikka selkeät ohjeet onkin nokan alla.

Kuvia töistä:

1245449122_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1245449073_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245449183_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1245449311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ei ole hankala arvata missä päin Suomea ollaan. Keskellä jänkhää tietenki. Odottakaapa kun teen seuraavan video-merkinnän kun olen mummilassa kuunnellut oikeaa Lapin murretta, että kuinka pahasti sitä hoota ängethän nykyään.

Alunperin tämän postauksen piti käsitellä sitä, kenelle haluan kuulua seuraavan puolen vuoden sisällä. Näillä näkymin haluaisin kuulua Sudenpennulle, mutta koska tiedän itseni niin hyvin niin aavistelen että ensi viikolla mieleni on muuttunut. Puppy on taas historiaa ja minun exäni on taas lähinnä varamiehenä jos Sudari ei innostu millään enää milloinkaan. Ja onhan tuo Herra Hiiri kyllä mukava tapaus ja hänen kanssaan rentoa heittää läppää. Ja komea on, vaikka käyttääkin lippistä. Trendilippistä, joka voittaa junttilippiksen 6-0.

Saa siis nähdä. Toivotaan, että näen unta Sudenpennusta tai Tuomas Holopaisesta. :D Kauniita unosia ja muistakaa nukkua vasemman jalan sukka väärinpäin jalassa!