1244352936_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Rakas päiväkirjani.

Eilen minulla oli huonot treffit.

Ajelimme vaan autolla Sudenpoikasen kanssa, juttelimme niitä näitä ja väittelimme siitä onko poro tyhmä eläin.

Kerran pysähdyimme ja kävelimme hieman ja yritin kovasti lähettää "Kiss me!"-energiaa hänen suuntaansa mutta mitään ei tapahtunut vaikka olin kirjaimellisesti huulet törröllä. Juuri kun ajattelin vetää hänet hupparista luokseni hän sanoi "Täällä on kylmä, mennäänkö autoon?"

Jassode.

Lopulta kun olimme eroamassa sanoin suoraan että "NO PUSSAA MUA" Ja pussasi. Yhdesti. Vedin takaisin ja pussasin kunnolla.

Ärsyttävää suoraan sanottuna. Ok. Ehkä hiivatulehduksesta kärsivä kikkeli ei halua saada mitään kiihotuksenaiheuttajaa tai ehkä takapenkillä odottava penisrasva ei luonut tarpeeksi romanttista ympäristöä mutta kuitenkin... Olisin halunnut edes jotain osoitusta siitä, että Sudenpentu haluaa minua tai tykkää minusta. EDES JOTAIN.

Joojoo, en ole itsekään varma haluanko edes seurustella hänen kanssaan, mutta en minä oikein jaksaisi enää tapailla miehiä, jotka eivät tunne oikein mitään minua kohtaan.

Lisäksi kun kerroin hänelle kuinka itkin hirveän paljon kun vein kissani lopetettavakseni niin poika kehtasi NAURAA! Hyvä etten täräyttänyt matkustajanpuolen ovea päin stop-merkkiä niin oppisi hänkin tietämään mitä tuska on.

No. Ok.

Vielä yksi mahdollisuus. Jos seuraavalla kerralla ei syty mitään kipinää niin sitten sitä ei syty. Itse en aina jaksa olla se alotteellinen osapuoli vaan kaipaan, että joskus mieskin osoittaisi jonkuntason kiinnostusta.

Kiitosnam.


Ja saatan minä sittenkin haluta seurustella hänen kanssaan. Tuuliviiri vallaton.