Ihan alkuun haluan kertoa osalle teistä, että mitä minä teen silloin kun en tykkää jostain blogista.

Minä en lue sitä.

**

Nyt alkoi kesäloma! Viisi viikkoa metsässä pyörimistä on nyt takana ja rahoja odotan kieli pitkällä. Harvinaisen tylsä viikko oli kyllä kieltämättä. Ehdoton kohokohta oli se kuin vedin mäkäräisen suoraan sieraimeen sisäänhengityksen yhteydessä ja niistin hysteerisenä semi-julkisella paikalla metsähallituksen edessä.

Sudenpennusta ei kuulunut mitään, Mister Mousen kanssa ollaan hieman tekstailtu ja ehkä kai toivottavasti nähdään nyt viikonloppuna. Ja sitten Puppy who?

Mukava ilma. Voisi mennä bikinit päälle istumaan ulos jos olisi niin paljon ohovia, että saisin koko vartaloni sillä peitettyä. Olenko huono ihminen, jos toivon sääskien joukkotuhoa? Missä on kuiten Hitler-hyttynen, joka päättää, että kaikki verta imevät hyönteisten tulee tuhota? Inkarnaatio voisi olla suosiollinen tässä kohtaa, kiitosnam.

Haluaisin tänään baariin, mutta en saa seuraa. Täytynee laittaa facebookiin tilapäivitys, jossa ruinaan seuraa.

Olipa taas harvinaisen turha postaus. Alan kyllä väkertää niitä paria mietelmääni, että saataisiin tännekin vähän laadukkaampaa tekstiä kuin vain lomalle päässeen naisen ponnettomia ajatuksia.