1246083892_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällä kuvalla kaverini haluaa varmaan vihjailla minulle, ettei naamani ole kuvauksellinen.

Eilen olimme siis käymässä baarissa. Ilma oli ihana, aurinko paistoi 24/7 ja hyttysiä oli vain niin paljon, ettei tarvinut raapia itseään kuin pari tuntia näiden kuvaussessioiden jälkeen.

Eräs paikallinen muusikon alku tuli mukavasti täyskännissä kysymään minulta, että kun olen kerran netissä hakenut seuraa (en tiedä tarkoittiko blogia vai nettideitti-kokeiluani) niin hän tarjoutuisi ehdokkaaksi. Hän ei ole kuulemma sellainen kun näyttää, sillä osa luulee hänen olevan:
"Hevidoku?" tokaisi Fenii törkeästi ennen kuin huomasi taas päästäneensä sammakon suustaan.

Jouduin hänelle kertomaan, että tällä hetkellä elämässäni on ihan tarpeeksi ehdokkaita ja haluan selvittää ensin heidän solmunsa ennen kuin siirryn uusiin. Hän sanoi vielä lopuksi, että luuli, että voisi saada minusta kauniin tyttöystävän.

aaaaaawwww.

Olisinpa edes niin kaunis. No, paikallisen vessajonossa hän yritti vielä tulla kertomaan minulle jotain, mutta ennen kuin hän ehti asiaansa sanoa hän sai naisten vessan oven suoraan naamaansa. Ilmiselvä merkki korkeammalta taholta!

Uusin kesälempi-sarjani on muuten maikkarin Ex List. Ei turhaa älyä vaativaa, mutta sopii minun huumoriini ja elämänkatsomukseeni kuin nappi ottaan. Tällaisia mukavia hömppäsarjoja olenkin odotellut jo pitkään.

Mr. Mousen (kaikki kuulostaa paremmalta englanniksi) kanssa olemme tekstailleet suht kivasti ja suht kivoista asioista. Emme pysty näkemään nyt viikonloppuna ja maanantaina painunkin kauas pois kaupunkiin kämppääni, mutta parin viikon päästä tiemme mahdollisesti kohtaavat  rokkifestareilla, joihin on pakko päästä katsomaan Paula Koivuniemeä.

***
Lopuksi haluan esitellä teille minun ja Sadun lempibiisin, jonka olen omistanut kaikille miehilleni jossain vaiheessa elämääni. Tällä kertaa omistan sen yhdelle himomussukalle, joka vissiin mieluummin esittää vain rehellistä kuin on sitä oikeaksi. Vaatii pokkaa sanoa rehellisesti suoraan, ettei halua olla kaveri mutta vaatii myös pokkaa esittää kuukausitolkulla, että haluaa olla kaveri.

 

**** EDIT: En omistakaan tuota kappaletta himomussukalle kun selvisikin, että kaikki todellakin oli vain jäätävän mustasukkaisen ihmisen päähänpinttymää. Kuten arvelinkin. :D Eikä siitä sen enempää. Vielä ;)