No, nyt on Puppyt surtu ja voin vain kysyä, että "Puppy who?"

Tavallaan helppoa kun tietää toisen viettävän kesänsä satojen kilometrien päässä suuressa kaupungissa bikinibeibien, lämpöaaltojen ja kesäalennuksien vieressä kun itse vietän kesäni keskellä metsää sääskien, porojen ja vaivaiskoivujen ympäröimänä. Reilu peli?

Päätin jo pari viikkoa sitten, että en edes yritä etsiä mitään miestä vaan haluan rauhassa riutua Puppyn perään, miettiä mikä minua kiehtoo sopimattomissa miehissä ja nauttia kunnolla sinkkuudesta. Nyt kuitenkin nuorempi mies yrittää estää aikeeni.

Olen jo muutaman kuukauden ajan ihmetellyt kun tämä nuori mies kommentoi ahkerasti Facebook-tapahtua (siis niinku NIIN varma merkki kiinnostuksesta) facebook-chattaa kanssani, kertoo minun olevan todella hyvännäköinen ja nyt hän lisäsi meseni. Ja tämä mesen lisäys jos mikä on varma merkki selkeästi kiintymyksestä. Vai toiveajattelenko?

Mikähän tälle keksittäisiin kutsumanimeksi? No, se tulee aikanaan, nyt hän saa olla nuori mies.

Tämä Nuori Mies on oikein hyvännäköinen, hän on minua kaksi vuotta nuorempi ja oikein hyvännäköinen. Pitkä ja oikein hyvännäköinen. Itseasiassa vastaa aika hyvin miesihannettani, eli on oikein hyvännäköinen ja nähtävästi pitää minua oikein hyvännäköisenä, mikä on merkki lähinnä viherkaihista. Harmaa kaihi ei iske noin nuoriin.

Ei minulla olisi mitään sitä vastaan, että tämä Nuori Mies yrittäisi iskettää minua, sillä hän vaikuttaa ainakin oikein varteenotettavalta tapaukselta, sillä olen jo lukion abivuonna (kun tämä oli ykkösellä) katsellut häntä ja pistänyt merkille sen, että hän on oikein hyvännäköinen. Hän ei myöskään käytä paljoa alkoholia, mikä on oikein hyvännäköistä.

Ongelmana tässä on se, että ystäväni on ollut korviaan myöten lätkässä tähän tyyppiin viimeiset kolme vuotta. Pari kuukautta sitten istuimme hänen, Nuoren miehen ja parin tyttökaverimme kanssa iltaa paikallisessa baarissa ja silloin mietin, että harmi kun tämä Nuori Mies ei ole nähtävästi kiinnostunut kaveristani eikä varmaan minustakaan. Mutta sitten hän alkoikin facebookata kanssani. Hurmasinko hänet juuri tuona iltana?

Vai kuvittelenko vain omiani siitä, että joku mies voisi oikeasti hurmautua minusta vaikka olenkin vain paloauto?

PLÄÄÄH.

Ainakin hän haluaa minut baariin ensi viikolla kun lakitetut juhlivat. Ehkä voisin hymyillä hänelle typerästi ja katsoa mitä tapahtuu. Mutta en haluaisi loukata ystävääni, joka ei varmaan pitäisi siitä jos flirttailen hänen kestoihastukselleen. Joten en ehkä flirttaile. Olen vaan oma itseni ja tuijotan lattiaa ja lauon huonoja vitsejä. On se ennenkin toiminut. Kun en edes tiedä haluanko tämän Nuoren Miehen kanssa mitään.

Mutta hän on oikein hyvännäköinen. Tummat hiukset ja tumman siniset silmät. Oikein kiva.