No niin, nyt on nukuttu yön yli niin pystyn ajattelemaan asiaa objektiivisesti.

Siis Puppyhän ei tiennyt tunteistani ja meillä ei ollut mitään uskollisuussopimusta, joten hänellä täysioikeus panna ketä hän ikinä haluaa.

Kuitenkin olen jo syksyllä sanonut, että minä en ole mikään Yksi-Monista-naikkonen vaan haluan olla ainutlaatuinen KOSKA en halua jakaa mitään kenenkään kanssa niin Puppy kyllä tiesi, etten minä hyvällä katso hihihihi-hymiöiden kera kerrottua juttua siitä miten on hoideltu jotain naikkosta.

Lisäksi kun me nähdään enää kaksi viikkoa kun alkaa kesä ja me vietämme sen Suomen molemmin puolin niin olisi voinut kuvitella että se mulukku pysyy housuissa eikä alkais uhrata mitään jonkun randomin kanssa

Mistä vetoa, että tämä tyväri oli mitoiltaan 150/38?


"Olen turta ja nothing but sex"
No jeejee, veä sitte käteen ja kohtele sitä välinpitämättömästi ettei tarvi ihmisiä satuttaa.

 

Ja kun minä olen siis tehnyt niin paljon että tällä Puppylla olisi hyvä olla ja auttanut häntä hänen ongelmissaan ja palkkioksi saan paikan väliaikaishuorana. Ainakin siltä tuntuu nyt, mutta olenkin tunnemyrskyssä.

Eihän sitä tunteilleen mitään voi. Ei kenestäkään voi väkisin tykätä. Mutta voisi sitä nyt helvetti soikoon vähän edes ajatella. Olisin niin paljon onnellisempi jos en tietäisi ja voisin viettää nämä kaksi viikkoa rauhassa Puppyn sängyssä kuvittelemassa olevani ainutlaatuinen ja jollain tasolla tärkeä ihminen. Mutta ei. Sinne meni mukavat viimeiset opiskeluviikot. Likakaivoon menivät että humpsis vaan.