Nuori Mies on näin ollen nimetty Sudenpennuksi. Pentu-hurmioon kun päästiin niin pitäähän sitä jatkaa. Susimainen luonne tällä on, ujo, hiljainen, introvertti, juo harvoin eikä tee aloitteita.

En osaa sanoa tuleekohan tästä mitään tämän Sudenpennun kanssa kun kerran kumpikaan ei uskalla eikä aio uskaltaa tehdä mitään radikaalia. Lisäksi kun minä haluaisin MIEHEN. Ok, kyllähän 18-vuotias voi hyvinkin olla miehisempi mies kuin moni 30+ äijjä, mutta saisi nyt 180cm pitkä mies olla minua kymmenen kiloa painavampi kun en minä nyt niin rasvainen ole.

Sain sähköpostiini mieheltä mietinnän, jonka mielestäni sinkkuuteeni yksi syy voi olla se, että olen liian älykäs ja verbaalinen kielten opiskelija, joka hallitsee suomen kielen kieliopin. Miehet eivät nähtävästi halua älykästä naista. Lisäksi minun kannattaisi muuttaa maalle kun kaupungeissa on enemmän naisia kuin miehiä. Maalla varmasti löytyy miehekkäitä maajusseja. Mmm...

 

1) Kyllä, olen keskimääräistä älykkäämpi, olen näsäviisas, verbaalisesti lahjakas ja kykeneväinen kettuilemaan niin halutessani. En halua miestä, joka ei sellaista kestä. ;) Lisäksi en aio alkaa esittää tyhmempää saadakseni miestä.

2) Opiskelen yliopistossa, mutta en kieliä. Olen käynyt lukion ja yleensä tarkistan kirjoitukseni, ettei pahoja kirjoitusvirheitä tule. On lukijaystävällistä kirjoittaa oikea oppisesti.

3) Itseasiassa haluan olla sinkku. Ottajia on, mutteivät kelpaa :D Joskus kaipaan miestä rinnallein, yleensä kuitenkaan en.

4) Olen maalta lähtöisin. Jos haluaa opiskella yliopistossa, on pakko asua kaupungissa. Opintojen jälkeen ja raharikkaana kuitenkin päätavoitteeni on muuttaa asumaan taajaaman ulkopuolelle, koska en ole kaupunki-ihmisiä. :)

5) Joo, olen sietämättömän itsevarma ja itsekäs hetkittäin. Jos mies ei sitä kestä, hän ei ole mies minulle.


En koe olevani vielä niin vanha ja epätoivoinen, että minun täytyisi alkaa muuttaa persoonallisuuttani saadakseni elämänkumppanin.


Britney Spearsia mukaillen:
There's only two types of guys out there,
Ones that can hang with me, and ones that are scared

 

Ps. Millaisiahan miehiä tulee tänä vuonna "Maajussille morsian"-ohjelmaan? Pitäisikö harkita osallistumista jos kunnon Sika-Harri astuu mukaan kuvioihin? :D