Kävin juuri treffeillä Sudenpennun kanssa.

Oijoi. Koko päivän yritin olla niin kuin ei oliskaan. Yritin olla rennosti ja normaalisti, ettei äiti epäilisi mitään ja onnistuinkin aika hyvin siihen asti, kunnes huomasin, etten mitään muuta teekkään kuin ravaan huoneista toisiin. Epäilyttävääkö? Varmasti.

Treffimme koostui ajeleskelusta. Ajelimme varmaan puolitoista tuntia ympäri pitäjää. Juttelimme niitä näitä. Onneksi jutteluaiheita oli helppo keksiä, koska molemmat kävimme samaa lukiota (josta Sudenpentu siis valmistuu nyt) niin puhuimme opettajista. Etenkin kun näitä opettajia ajoi jatkuvasti vastaan ja kyyläsi meitä.

Itseasiassa koko kylä kyyläsi meitä.

Se siitä salaisesta tutustumisesta.

Sudenpentu oli niin hyvännäköinen kuin muistin. Muistoissani hän oli  tosin leveämpi. Muistojeni taulu-tv lihottaa kaikkia viisi kiloa.  Onneksi minusta riittää hänellekin.

Kun hän lopulta jätti minut oman autoni viereen hän varmaan odotti pusua ja katsoi minua niin pelottavan ihastuneesti että tein varmasti oven avauksen ja ylös singahduksen maailman ennätyksen. Ei siinä, voisin minä häntä pussata mutta kun... Mutta kun... En minä tiedä. Auto ei ole tarpeeksi romanttinen ympäristö ensipusulle ja huuleni ovat vielä Puppyssa.


Minä muuten valehtelin Sudenpennulle. Hän kysyi minulta koska olen viimeksi saanut ja vastasin pokkana helmikuun 2008. Tein sen automaattisesti. Poistin tuosta noin vain Hobitin ja Puppyn seksuaalihistoriastani. Miksi tein näin? Koska epäilen, että tämä Sudenpentu on noin 100% kokemattomampi minua erotiikan-saralla niin mitä hän olisi ajatellut minusta jos olisin sanonut:
"Tuossa pari viikkoa sitten. Tartutin siinä samalla sille äijälle hiivatulehduksen HAHAHAHAHAH"

Jaa'a.

Saa nähä jumalauta. Koulutan tästä itselleni rattopojan ja syksyn tullen katoan takaisin opiskelupaikkakunnallei. Joko sinkkuna tai en.

Miksi pitää aina olla kaikki näin jumalattoman hankalaa?

Ah, nyt se sanoi mesessä, ettei muuta olisi halunnutkaan tehdä treffiemme aikana kuin pussata minua. *faint*

1243192248_img-d41d8cd98f00b204e9800998e