Harmittavaa kun tämä hiivatulehdus pilaa kyllä ihan täydellisesti minun ja Puppyn viimeisen viikon. Tämän jälkeen hän painuu ihailemaan ruotsalaisia vaahtosammuttimia ja minä painun Lapin methään. *Syvä huokaus*

Juuri kun meillä alkoi sujua tämä fyysinen kontakti niin eiköhän vain pidä joku tauti tulla.

No, ainakin teen häneen lähtemättömän vaikutuksen. Hän tulee ikuisesti muistamaan minut sinä naisena, jolta hän sai elämänsä ensimmäisen hiivatulehduksen.

Lisäksi kun minä olen laihduttanut tammikuusta 5 kiloa ja alan näyttää varsin hyvältä nakuna enkä nyt pääse enää esittelemään itseäni kenellekään!

Puppy: No, ole kuoseissa syksylläki ja unohda ne ihastus tunteet niin eiköhän me vielä voida nähellä. :)


Fenii: Onpa hirveät vaatimukset! 0_o Itse ajattelin syödä koko kesän jätskiä ja piirrellä varpaalla hiekkaan "Puppy <3 Fenii"

 

Ja jos joku nyt luulee, että minä - heikko nainen - olen miellyttämisen haluissani antautunut ilkeän suden pikkupossuksi niin haluan vain sanoa, että vaikka olen ihastunut ja valmiiksi hieman ikävissäni, niin olen kuitenkin harvinaisen rationaalinenkin ihminen. Puppy ei vastaa tunteisiini jos en pienene puolella ja ala kiltiksi mielistelijä keijukaiseksi, ja koska minä nyt satun olemaan härkä ja kykenemätön muuttumaan niin suhteemme on tuhoon tuomittu.

Kaikesta huolimatta Puppy on ehdottomasti mukavin seksuaalikumppani kuka minulla on ikinä ollut niin haluaisin nautiskella hänestä as much as possible.

Meinasin muuten ajaa tänään tyylikkäästi kolarin Puppy kyydissä. On se jännä kun normaalisti on hyvä ja varovainen kuski mutta sitten kun on mies kyydissä niin sitä ajaa niin stereotypia naismaisesta kun vaan ikinä voi ajaa....


********

Euroviisut...

I'm in looove with the fairytaaale, even I knoooow it huuuurts. And I don't caaare if I loose my miiiiiind, I'm alreeeady cuuursed.
Ottakaa tämä pois minun päästäni. OTTAKAA SE POIS!

Olenko neuroottinen, vai alkaako Viron laulu sanoilla "Kyrvän kuumuudes hiivaa?"