Lauantaiyönä pyörin sängylläni ympyrää ja säikyin kaikkia ääniä, mitä ympäristöstäni kuului. Mietin jo hetken, että pitäisi todennäköisesti laittaa valot päälle eteiseen, ettei pimeän möröt ahdistelisi minua niin pahasti. Juuri sillä hetkellä sain tekstiviestin (n. Varttia vaille yksi yöllä.)

Puppyhän se siinä kysyi olenko nukkumassa. Hämmennyin tästä viestistä ja aloin miettiä, että tuleekohan siinä nyt pyyntö kuskata hänet jonnekin vai myöntääkö hän minulle rakkautensa modernisti tekstiviestillä. Ei myöntänyt. Hän pyysi lupaa tulla yöksi. Päätös oli kuulemma hankala, sillä kotonaan häntä odotti lämpimät voileivät ja minun luona odotti nainen, joka varmasti oli syönyt kaiken ruuan asunnostaan. (Lisäsin itse tuon sivulauseen, ei Puppy sitä sanonut. Ääneen.)

No, annoin luvan tulla yöksi ja loikkasin ylös sängystäni ja suoritin äärimmäisen tehokkaan suursiivouksen sinkkukämppääni, jota hallitsi täydellinen sekasorto. Tungin vaatteet kaappeihin, pölyt maton alle ja astiat pesin puolihuolimattomasti. En ehtinyt tehdä mitään naamalleni enkä vaatteilleni, minkä vuoksi menin päästämään Puppyn sisään meikittömänä ja pitkässä Gina Tricotin t-paidassa. Näytin varmaan syötävän seksikkäältä.

Matkalla eksynyt ja äärimmäisen märkä koiraseni toi mukanaan Kebabin, josta söin puolet ihan onnessani keskellä herkutonta viikkoa. No, hyvä ruoka ei tapa ketään.

Puppyllä oli flunssa tulossa ja syyttävällä sormella hän odotti minua, koska olin vietellyt hänet useasti ollessani flunssainen. Hehee, not my problem.

Tuli taas todettua, että 120cm leveä sänky on liian kapea kahden ihmisen nukuttavaksi. Nukkuminen on huomattavasti helpompaa yksin. Useasti heräsin puristuksesta seinän ja Puppyn välistä tai siihen, että joku yritti viedä peittoani. Ei Puppykaan kuulemma hyvin nukkunut ja tällä hetkellä pelkään, että raivokas suoleni on pitänyt hänet hereillä. Olenhan kaasuhella.

Kuulemma en kuorsannut. Kaasuhellasta en uskalla edes kysyä.

No, eipä tarvinut nukkua valot päällä.

Ps. Kyllä, olemme Puppyn kanssa kavereita. Olen hänen orjansa, mutta suunnittelen vallankaappausta.