1241634897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

1. Joka katajaan kapsahtaa, se kuuseen singahtaa.


S
aat kuulla, kuinka kumppanisi, seksikumppanisi, etukaverisi tai ihastuksesi on hommaillut muiden ihmisten kanssa maailmasi murenee hetkeksi ja herätät naapurisi ”PASKIAINEN!” karjaisulla. Kun sisäinen leijonasi on muuttunut lampaaksi huomaat makaavasi peiton alla niistämässä tyynyliinaasi ja miettimässä sitä, mikä sinussa on vikana kun et kelpaa.
Positiivista tässä itsesäälissä rypemisessä on se, että pohjalta on vain yksi suunta ja sekin on ylöspäin (enkä tarkoita tällä Taivasta.) Kun hetken aikaa mietit mikä sinussa on vikana, miksi et kelpaa ja mitä sinun pitäisi muuttaa itsestäsi niin muutaman tunnin kuluttua mietti, mikä Paskiaisessa on vikana, mikä roska sillä on silmissä ja mitä hänessä pitäisi muuttua, että hän kelpaisi sinulle. Tämä uusi, objektinen ja reilu näkökanta nostattaa taistelutahtoa ja päätät vahvasti, että sinä et menetä Paskiaisessa muuta kuin tunnevammaisen vaahtosammuttimiin sekaantujan kun Paskiainen taas menettää äärimmäisen uskollisen ja ihanan seksin ylipapittaren, joka antaa miehelle tilaa ja oikeuden omaan elämään ja on hetki hetkeltä muuttumassa kiinteämpi kroppaiseksi.
Jos parisuhteessa märehtisit itsesäälissä niin pian huomaisit olevasi ilman parisuhdetta. Kukaan ei jaksa katsoa märisevää ja epävarmaa kumppania mutta koska sinkkua ei ole kukaan katsomassa niin kukaan ei myöskään voi olla arvostelemassa!2. Luvallista kettuilua

 

Loukattuna saat haukkua, parjata, syyttää, kiukutella, kärtytä ja vittuilla Paskiaiselle niin paljon kuin haluat. Jos Paskiainen yrittää puhua faktoista ja hyvistä käytöstavoista sinkku tukkii vaan korvansa ja huutaa ”en kuuntele, en kuuntele, ölölölölöölölööö!” ja sen jälkeen jatkaa kettuilu-monologiaan. Mikään ei ole vaarallisempi kuin loukkaantunut sinkku. Pahempi taitaa olla vain loukattu nainen. Millainen siis on loukattu sinkkunainen?
Kysykää sitä kastroidulta piskiltä.
Jos parisuhteessa heittäytyy tuollaiselle linjalle niin saa aikaan vaan pahaa mieltä ja katkeria uusiosinkkuja. Riidat kuuluu parisuhteeseen, mutta sinkkuna saat riidellä niin lapsellisesti kuin vain ikinä haluat, sillä et voi menettää mitään, paitsi maineesi.

 

3. Unbreak my heart, say you love me again


Mikä onkaan parempi syy kuunnella yhyy-kappaleita kuin sydänsurut? Oikeasti. Voit päivät huudattaa Celine Dionia, Mariah Careyta tai muita surumielisiä naisia. Naapurit saavat kuunnella vähintään viisi kertaa putkeen Mamba "Älä jätä minua" ja youtubesta etsitään lisää koskettavia kappaleita.
Totta kai suhteessakin voi kuunnella näitä sydäntä raastavia kappaleita, mutta niihin ei pysty eläytymään yhtä tunteella, niiden tahdissa ei pysty aidosti laulamaan mukana kevyesti nikotellen ja niitä kuunnellessa saa ihan rauhassa käpertyä sikiöasentoon lattialle ja maata lamaantuneena kattoa tuijotellen.
Oma aikansa kun kuluu niin Unbreak my heart vaihtuu I will surviveen, jonka suomenkielinen versio raiskataan paikallisessa karaokekuppilassa kaverin kanssa.
Muistan kuinka Mörrin jälkeen makasin syömättä neljä päivää ja aloitin maailman tehokkaimman dieetin, jonka aikana laihduin 57 kiloiseksi. Näytin järkyttävältä. Ikävä kyllä sydänsurut eivät enää aiheuta minulle moisia reaktioita. Päinvastaisia juuri.

 

4. Syö ja juo niin paljon kuin haluat!


Paskiainen satutti ja loukkasi sinua pahasti. Mitä teet? Joko syöt itsesi ähkyyn tai juot itsesi hengiltä. Lähes jokainen meistä toteuttaa jompaakumpaa strategiaa ja parhaimmat molempia samanaikaisesti.
Suhteessa ollessasi sinulla ei ole oikeutta mässäillä eikä ryypiskellä kohtuuttomasti, paitsi jos kumppanisi tekee samaa. Käytöksesi on siis sidottuna toiseen ihmiseen ja jos haluat toteuttaa itsenäisiä viettejäsi, joudut kuuntelemaan nalkutusta, jäkätystä ja kauhistelua. Pian saat lukea katkeran puolisosi blogista, kuinka hän haukkuu sinua läskiksi juopoksi tai alkoholisoituneeksi syöpöksi samaan aikaan kun sinä kirjoitat blogiisi asuvasi Hitlerin inkarnaation kanssa, joka lantraa kossusi ja kaataa pesuainetta karkeillesi.
Sydänsuruinen sinkku tai uusio-sinkku taas saa tehdä mitä huvittaa, eikä siinä leikissä terveyskään paljoa paina etenkin jos putki ei jää päälle. Moni tuttuni pyrkii hukuttamaan murheensa viinaan, itse hukutan murheeni coca cola zeroon ja kosteaan suklaakakkuun. Yleensä tämä syöpöttely kestää muutamia päiviä, jonka jälkeen istun kaijuttamassa posliinia puolet yöstä ja päätän tehdä elämälleni jotain.

 

5. Mene googleen ja etsi elämä


Ylensyönyt ja itsetuntonsa menettänyt juoksee sisuuntumisen vallassa kohti lähintä kauppakeskusta ostamaan itselleen uusia ja kiehtovia syöjätär-vaatteita, joiden on tarkoitus näyttää Paskiaiselle mistä hän jäi paitsi tai mitä hän menetti. Ostaminen aloitetaan uusista alusvaatteista, joita hipelöidessä naureskellaan, että ”hänpä ei tule ikinä näkemään MINUA NÄISSÄ VEHKEISSÄ JUMALAUTA!” Sen jälkeen siirrytään pukukoppiin viidentoista vaatteen kanssa, joita soviteltaessa itketään syöpöttelyvartaloa (ja syytetään siitä Paskiaista) Lopulta vaatteita kokeillaan ja huomataan, kuinka viehättävältä sitä voikaan näyttää ja kuinka harmi on ettei se mies osannut ARVOSTAA MINUA OLLENKAAN JUMALAUTA!
Jos on edelleen rahaa tai haluaa saada aikaan täysin uuden lookin loukattu sinkku menee kotiin Prisman hiusvärihyllyn ja/tai kampaajan kautta. Uudet hiukset saavat kasvosi loistamaan ja nostaa silmiisi sen katseen, joka saa sinut näyttämään vaaralliselta kissaeläimeltä. Siis juuri sen ilmeen, jota Paskiainen ei ikinä arvostanut.
Seuraavana päivänä sinkku löytää itsensä lenkkeilemästä toista tuntia ystävänsä kanssa ennen aamupalaa tihkusateessa, rakot kantapäissä ja nenä räässä. ”Tästä alkaa uusi elämä!” toistellaan askelten tahtiin ja siinä samalla analysoidaan Paskiaisen ja ystävän Paskiaisen käytös ja päätetään, että miehet ovat lapsellisia ja tunnevammaisia, mutta seksi olisi kivaa kuitenkin.
Jos parisuhteessa ilmestyt kumppanisi eteen uusissa vaatteissa, loistavissa hiuksissa tai viivyt lenkillä lähes kaksi tuntia niin voit olla varma siitä, että Cosmopolitanin mukaan se on merkki pettämisestä. Lisäksi koska Cosmopolitanissa sanotaan, että miehetkin lukevat Cosmoa salaa, joten syytöksiä voi kuulla kummalta tahalta sukupuolelta. Todennäköisemmin kuitenkin mieheltä, koska naiset eivät koskaan liioittele eivätkä ylireagoi.

 

 

Ps. Paskiainen EI ole Puppyn synonyymi :D