x(

Minulle on vissiin tulossa viisaudenhammas ja tuo takaien on paisunu golfpalloksi ja ylähampaat hankaa sitä enkä voi purra mitään purematta itseäni ja en voi syödä ja sitä särkee kokoajan ja päätäki särkee ja se tulehtuu ja tulen kipeäksi enkä tiedä pitäiskö mennä hammaslääkärille.

Ja reikäki on taas takahampaassa vaikka on syöty purkkaa, fluoritabletteja, sähköhammasharjoja ja apteekin hammastahnoja. MIKÄÄN EI AUTA! Eikä hammaslääkärille pääse ikinä, hirveät jonot ja kuolen tähän tuskaan.

Ja miehiäkään ei kiinnosta eikä kukaan ota syliin ja silitä hellästi päätä eikä sano "aijai meijän tyttöä, kyllä se siitä paranee" ja sitten voisi puhaltaa hellästi minua suoraan suuhun ja syöttää buranaa.

EI BURANAA! Päähän menee burana minulle ja kuulostan ihan Repomieheltä. Ibusalia olisi, mutta on laulutunti tulossa ja enkä voi laulaa jos sössötän ja olen kipulääkepilvessä ja naureskelen ulkona käveleville hevariopiskelijoille.

Ja Nightwish esiintyisi Hartwall Areenalla syyskuussa ja lämppärinä Apoalyptica ja minulla ei ole rahaa tehdä mitään!

Muistin käydä juuri tarkistamassa deitti-ilmoitukseni netissä ja siellä eräs 40-vuotias mies halusi nuolla pimppiäni ja 27-vuotias halusi, että luovun kissoistani, koska hän on niille allerginen ja kolmas vanhempi mies halusi, että lähettelen hänelle pikkuhousujani kerran viikossa.

Ensimmäiselle vastasin, että hän voisi sokeana ja lukihäiriöisenä kansakoulun kasvattina lukea profiilini uudestaan ja päätellä siitä haluanko keski-ikäisen miehen kieltä yhtään mihinkään. Toiselle sanoin, että menkööt siedätyshoitoihin ja yrittäkööt sitten uudestaan, sillä minähän en kissoista luovu minkään itsekkään ja sairaanloisen munakkaan takia ja kolmas sai kuulla, että minähän en ole mikään kommando ja tarvin pikkuhousut itselläni.

TÄNÄÄN ON HUONO PÄIVÄ!