Olipas taas juhlat perjantaina Onnelassa. Synttäriviikon kunniaksi sain hieman VIP-kohtelua. Oli äärimmäisen hekumallista mennä sisään jonon ohi ja kuulla kuinka portsari huutaa "Fenii Ikisinkku on tulossa!" ja lipunmyyjä kääntyy katsomaan ja hymyilee kuin isollekin staralle. Ah! Taidan harkita salarakkaaksi ryhtymistä.

Seurueessamme oli vain kolme henkeä ja olisimme tarvinneet viisi saadaksemme skumppapullon. Ei se menoa haitannut ja sain sitä skumppaakin hieman, mutta palaan siihen myöhemmin.

Join muuten alkoholillisen synttäridrinkin ja oli ihan HELEVETIN pahaa. Tuli taas todistettua, ettei se alkoholi ole minulle, koska minusta tuli ihan hillitön flirtti, joka meinasi tipahtaa pöydältä ja kaatua koroillaan. Ja tämä kaikki ennen sitä drinkkiä. Drinkin jälkeen minusta tuli vittumainen mulkoilija, joka ei pitänyt yhtään siitä tunteesta, ettei ole täysin hallinnassa.

Hobitti esiintyi paikan päällä. Hän on minulle 4 euroa velkaa ja sai luvan maksaa sen alkoholittomalla drinkillä. Drinkki maksoi kaksi euroa, joten hän on velkaa toisenkin. Sitä siis odottelen seuraavat puoli vuotta. Tapasin myös Hobitin pikkuveljen, joka oli veljeään isompi ja huomattavasti mukavampi.

Katsellessani Hobitin esiintymistä viereeni ilmaantui yhtäkkiä alle 180cm pitkä vaalea tontun näköinen mies, joka tarjosi minulle skumppapulloaan. Koska olin hillittömällä tuulella ja superseksikkäässä asukokonaisuudessa niin tietysti hörppäsin ja piilotin irvistykseni maireaan hymyyni, joka saa minut näyttämään vaaralliselta kissapedolta. Tämän jälkeen Tonttu pyysi minua mukaansa seurueeseensa ja liityinkin, koska minulla oli tylsää ja Tontun kaveri oli hyvännäköinen.

Luulin, että Tonttu seurusteli, koska hän halaili tummaa tyttöä ja juttelin suloisesti Tontun ystävälle. Poistuin seurueesta.

Pian aloin epäillä, että Joulupukki piti baarikäyttäytymistäni tuhmana, koska Tonttu alkoi roikkua hihassani pyytäen treffeille, numeroa, nimeäni ja yritti vielä halailla. Johtui varmaan skumpasta, koska sanoin kaikkeen kyllä ja halasin takaisin. Tonttu oli kiva, hyvännäköinen, mukava, kiltti ja tyylikäs tapaus, mutta hänestä puuttui Se Jokin. Alkoholiongelma kenties?

Skumppakulaus alkoi haihtua päästäni ja pian huomasin ihmetteleväni, että näytänkö syötävän seksikkäältä alaviistosta, koska Tonttu oli minua n. 10 senttimetriä lyhempi, hän kyseli samoja kysymyksiä, hän ei ymmärtänyt sarkastista huumorintajuani ja hän kehtasi vielä sanoa, että hänen kaverinsa ei olisi ikinä uskonut, että hän saa minut iskettyä.

Siis eeskyysmii. Sillä hetkellä selvisin lopullisesti, sillä hänhän ei todellakaan minua iskenyt. Juoksin Tontun luota etsimään Hobittia ja Tonttu meni juttelemaan kaverilleni. Jossain vaiheessa ns. laskuhumalaani Tonttu kertoi, ettei halua päästää minua niin helposti, koska olin katsonut häntä kauniisti silmiin ja vinkui ja mankui minua lauantaina treffeille. Kieltäydyin kohteliaasti. Hän vinkui lisää. Mulkaisin pahasti ja kieltäydyin ilkeästi. Hän sanoi ok. Yritin lähteä. Hän yritti halata. Juoksin karkuun ja ostin hampurilaisaterian. Tonttu jäi juttelemaan kaverini kanssa.

Aamulla laitoin Tontulle viestin, että olen vasta selvinnyt kunnolla exästäni ja ajattelin kääntyä lesboksi, että no hard feelings. Sen jälkeen kaverini kertoi minulle, että Tonttu oli sanonut, että haluaa tutustua minuun koska olin niin kaunis ja hetken meinasin perua lesbouteni.

Mikä siinä on, että ne ihmiset, joiden mielipiteellä ei ole minulle mitään väliä ja jotka saavat pitää minua rumana lehmänä ihan rauhassa niin heidän mielestään minä olen todella kaunis. Ja sitten he, joiden silmissä haluaisin olla kaunis niin heistä en ole. Ainakaan tarpeeksi.

Miksi elämäni on yhtä ironista farssia? Missä on pitkät miehet? Nyt on kohdattu Hiiri, Hobitti ja Tonttu. Seuraava voisi olla jo se Viikinki.

Ps. Teinkö virheen kun en lähtenyt treffeille vaan torjuin heti kättelyssä? En antanut edes mahdollisuutta. Kannattaako luottaa ensi vaikutelmaan ja siihen, että jos ei heti kipinöi vatsassa niin ei kipinöi koskaan?

pps. Pahoittelen surkeaa kirjoitusta ja tarinan kerrontaa. Nukahdan juurizzzzzzzzzzzzzzzz.