Puppy. Siinä vasta kummallinen mies. Olemme kavereita ja viimeaikoina olemme myös piristyneet eroottisessa mielessä. Sääli kun parin viikon päästä molemmat palaavat kotikonnuilleen kauas toisistaan, emmekä näe enää pitkään aikaan... Siksi käytänkin nämä viimeiset viikot tehokkaasti Puppyn julkiseen nolaamiseen blogissani!

Mies mäthään alle!

Aamulla heräsin järkyttävään korvakipuun ja äitille menin siitä parkumaan, jolloin hän käski soittaa terveyskeskukseen ja varata ajan päivystykseen. Ensimmäistä kertaa soitin itse (viime aikoina olen käynyt YTHS:ssä), koska äiti ei suostunut tekemään sitä puolestani. Olenkohan jo aikuinen? En suostu kasvamaan aikuiseksi, siksihän saan lastentauteja 21-vuotiaanakin. No, ajan sain varttia vaille kolmeksi.

Siellä sitten istuin ja luin Aku Ankkoja ja Anna-lehteä. Päätin piristää itseäni tekstaamalla suosikkipojalleni Puppylle että

Fenii: "Olen odottanut yli puoli tuntia. Minulla on tylsää. Viihdytä minua beijbe! :D korva räjähtäääää. Oi, hyvännäköinen lääkäri meni ohi!"

Särkylääkkeiden vaikutushan ei näy tuossa sekavassa viestissä ollenkaan. No, jokainen nainen varmasti tajuaa, että viihdyttämisellä tarkoitin jotain pikkutuhmaa tai hauskaa juttua.

Puppy: "No monesti joutuu odottaa kauemminkin... Koitahan kestää :)"

Fenii: "Olipa viihdyttävää..."


Hetken aikaa mietin, että yrittääkö hän tietoisesti vältellä minua ja jatkuvaa seksuaalista-ahdisteluani, vai onkohan hän vain mies vailla abstraktia mielikuvitusta?

Puppy: "Vittu aika paljon keksii. =D"

No ei näköjään keksi.

Fenii: "Hmphm... Täytyy hankkia sellainen hoito, joka välittää tuskastuneesta tytöstä, joka on lukenut monta aku ankkaa ja kymmeniä Anna-lehtiä :D"


Puppy: "En voi nopeuttaa sitä, vika on ylikuormittuneessa sairaanhoitosysteemissä :/. Onneks ne on keksiny laadukasta tekemistä, aku ankkaa ;D"

Mitä hemmettiä? Puppy ei olekaan Ihmemies valepuvussa, joka voi nopeuttaa ajankulua? Yllättävää. Siksi väänsikin Ihmenais-voimillani asian ratakiskoista.

Fenii: "Et voi nopeuttaa mutta voit saada ajan kulumaan nopeammin kertomalla mitä tekisit minulle nyt jos olisin siellä alasti!"

Puppy: "Varmaan pukisin sut ettei sulle tulis kylmä :D"


Ensiksi luin viestin vain tähän asti ja typertyneellä katseella tuijotin terveyskeskuksen seinää miettien sitä, kuinka hyvän blogikirjoituksen tästä turhautumisesta saisikaan aikaiseksi.

Mutta viesti jatkui

"no eiku enköhän mää vähän "hoitais" sua... ;D"


Taivaan kiitos sillä miehellä on munaa.

Hetkittäin sääli kun en sovi hänen naisihannemuottiinsa ylimääräisine rasvoineni, pitkine raajoijeni ja tappaja-nenälläni. Jotkut tykkää muhkummasta, toiset ei. Mutta onneksi muhku kelpaa eroottisiin lääkärileikkeihin ^_^

Siksi minulle välähtäkin blogini Carrie Bradshawmaisin lausahdus ikinä!Puppy tykkää vaahtosammuttista mutta hänelle kelpaa paloautot sänkyyn. Tekeekö hän mitä tahansa sammuttaakseen liekit?