Edellisessä postauksessa mainitsemani herra vain innostui pirullisesta vastauksestani ja ruinaa nyt tapaamista kuin mikäkin pikkupoika. Yllättäen hän etsiikin vain yhtä seksikumppania ja hänen kanssaan voisi alkaa suhteeseenkin ja esitellä maailmalle ja HÄN myös aikoo maksaa meidän yhteiset matkamme.

MITKÄ YHTEISET MATKAT?! Jos miehelle vastaa, että minua ei kiinnosta lukutaidottomat ja perverssit ilmaisen prostituoidun etsijät niin missä kohtaa tuossa lauseessa lukee, että haluan hänen mukaansa hänen tärkeille ja kiireisille työmatkoilleen Pekingiin ja Los Angelesiin?

Vastasin hänelle, että minähän en tuntemattomiin luota kun heillä ei ole pokkaa esiintyä omalla naamallaan ja sen naaman haluan nähdä ennen ensimmäistäkään tapaamista (jota ei tule, vaikka kyseessä olisi suomea opiskellut Brad Pitt) ja etten muutakaan henkilökohtaista informaatiota hänelle anna ennen kuvan näkemistä.

Tämä arjen sankari sitten kaikessa älykkyydessään sanoo, että "Voisimme tavata huomenna niin näet minut tai kuvan voin lähettää tekstarilla"

Ok, eli jos haluan saada selville miltä tämä mies näyttää minun pitäisi joko tavata hänet syrjäisellä kujalla tai antaa hänelle puhelinnumeroni? So not going to happen, honey. Urpo. Idiootti. Imbesille. Mulkvisti.

Kuinka tyhmänä tämä naisia pitää? Lisäksi hän laittoi vinkiksi linkin Amorphiksen biisiin "House of sleep" joka sinänsä on ihan nätti ja hellä sekä rakkaudellinen laulu, mutta koska olen vainonharhainen niin minuun iskeytyi vain lause "I will make you sleep" joka mielestäni viittaa lähinnä sarjamurhaajaan.

Lisäksi olen vuorokauden aikana saadut lähemmäs kymmenen kappaletta viestejä, jossa halutaan työntää kova ja järisyttävän iso jokin johonkin kuumaan ja kosteaan. Copypastaan heille lausetta "Harrastan seksiä vain älykkäiden ja lukutaitoisten miesten kanssa." Siinäpä ihmettelevät mitä tarkoitan.

JUMALAUTA! Poistan tuon profiilini niin tuolta palvelusta. Poikaystävä pitäisi saada helpomminkin kuin altistumalla seksihurjastelijoiden uhriksi.

1239955883_img-d41d8cd98f00b204e9800998e