Nettideiteissä sain tällaisen viestin.

"Ciao Bella,

Olen miellyttävä, sporttinen ja myös komeaksi sanottu 35-vuotias, hyvin tasokas mies. Haen tasokasta naisseuraa pidempään suhteeseen.

Olen arvostettu, hyvässä asemassa, itsestäni huolehtiva, siisti, asiallinen, tasapainoinen, ehdottoman luotettava. Saisin kyllä liveseuraa muutenkin, mutta tilanteeni vuoksi haen naisseuraa pidempään erityiseen ystävyys- ja sx-suhteeseen. Tapaamisia 1-3 kertaa kuukaudessa.

Olen 189cm, 90 kg, keskiruskeat lyhyet (omat) hiukset, ei silmälaseja, ei partaa eikä viiksiä. Urheilen säännöllisesti 2-4 kertaa viikossa. Olen jaksava, kestävä ja mittava (23cm).
Seksissä olen monipuolinen ja osaava ja mielikuvituksekas.
En tupakoi.

Sinusta toivon:
- olet kasvoiltasi kaunis, mieluiten jopa todella kaunis
- sinulla on upea hyvä vartalo
- pidät itsestäsi huolta
- sinulla on peppu josta olet ylpeä
- haet vain rajallista määrää vaki-sx-kumppaneita (ei siis kaikille kaikkea)
- olet laatutietoinen
- olet kaikin tavoin ehdottoman terve
- päihteet eivät ole sinulle ongelma
- olet kokeilunhaluinen seksissä
- kondomin käyttö kaikissa seksivaiheissa on sinulle itsestään selvää
- olet diskreetti ja ehdottoman luotettava
- haet pidempää erityistä, mutta "ei-niin-vakavaa" -suhdetta

Uskalla, olen kokemuksen ja kohtaamisen arvoinen mies.
Vastaa. Ja rohkeasti."

 

Tällä herrasmiehellä oli ikävä kyllä kaikkien hyveidensä lisäksi iso puute: hän ei ymmärrä lukemaansa. Profiilissani kun selvällä suomella sanon mitä täältä etsin ja siihen ei kuulu kenenkään kuvattoman miehen salarakkaaksi ryhtyminen.

Mistä näitä sikeää?

Voin vain kuvitella, kuinka tämäkin herra copy-pasteaa tätä työpaikka-ilmoitustaan lukuisille naisihmisille lukematta heidän profiiliaan sen tarkemmin. Pateettista.

Keneen naiseen tällainen uppoaisi? Ihme kun ei ollut palkkaa laitettu jatkoksi. Vain mies voi etsiä itselleen erityistä, mutta kevytmielistä naisseuraa näin rationaalisella hakemuksella. Tässä viestissä ei ole mitään henkilökohtaista, tunteisiin vetoavaa tai ainutlaatuista. Tämä on massaviesti, joka on osoitettu kymmenille muillekin. Tätä ei ole personoitu mitenkään. Tämä ei toimi!

Tämä on ehdottomasti SURKEIN kaikista saamistani viesteissä kyseisessä palvelussa.