Edelleen hirveästi kouluhommia ja kirjoitusta ja ne vie nyt pääasiassa kaiken innon kirjoittaa yhtään mitään muuta :( Pahoittelen. Olen kuitenkin edelleen olemassa ja kunhan tämä tästä rauhoittuu niin alan taas kirjoitella vähän aktiivisemmin ja ennen kaikkea tasokkaammin!

Kävin Puppylla kylässä perjantaina. Tarkoitus oli vain olla muutama tunti ja kävellä pois, mutta oli kylmää, pimeää ja minä kierosti venytin lähtöä niin sain nukkua yöni äärimmäisen kovalla patjalla, koska jostain syystä Amatsoni-vartaloni ei mahtunut Puppyn viereen kunnolla 80sentin sängyllä.

Oli oikein mukavaa. Puppy teki kerrankin aloitteen hieman fyysisempään kanssa käymiseen (ei edelleenkään varsinaista seksiä) sen jälkeen kun minä huokailin raskaasti lattialla, että kuinka yksinäistä ja halipulaista siellä onkaan... Ja pääsin hetkeksi viereen. HÄHÄ.

Nainen, nimesi on käärme.

Voivoi. Miehet. Mikä ihana tekosyy.

Nyt minulla on siivouspäivä. Aloitin seitsemältä ja jatkuu edelleen. Harrastan hidasta siivoamista, jossa tehdään yksi asia kerran puolessa tunnissa. Eipä ainakaan rasitu liikaa ja pysyy mieli virkeänä kun ei sitten varmasti jää aikaa muka tehdä koulujuttuja kun on edelleen keittiö siivoamatta.

Kyllä, yksiössäni on eteinen, keittiö, ruokasali, olohuone, työhuone, makuuhuone, kylpyhuone, wc, leponurkkaus ja parveke.

Uskallankohan vaihtaa lamppua? Onkohan se hengenvaarallista? Täytynee kokeilla.

Ps. Muistakaa, että tänään on "Sammuta valot tunniksi"-päivä! Eli siis hienommin Earth Hour
Minä ainakin sammutan valot ja sähkölaitteet klo 20.30–21.30. Tee sinä samoin! Meditoikaamme yhdessä rauhassa ja hiljaisuudessa tuon tunnin ajan ja pyhä tyyneys vallatkoon mielemme.