Pahoittelen hiljaiseloani. Mutta kun elämässäni ei tapahdu juurikaan mitään paitsi hirveä opiskeluputki x(

Eilen meinasin lähteä baariin, mutta siitä ei sitten tullutkaan mitään. Esittelin webbikamerassa bilevermeitäni Puppylle, johon hän totesi että
"Näytät pitkältä ja hoikalta!"

No daa'a! Onko se nyt ihmekään sillä minähän OLEN pitkä ja hoikka. Etenkin 10cm korkkareilla ja täydellisesti istuvalla paidalla.

Paita on Madonna for girls mallistoa suoraan Anttilasta. Olin aiemmin hyvin epäilevä näitä ylhäältälöysät-alhaaltatiukat-superlöysäthihat-paidoista ja pidin sitä turhanpäiväisenä teinivillityksenä. Eksyin kuitenkin pukukoppiin moisen paidan kanssa ja jumalauta! Sehän ratkaisi KAIKKI ongelmani!

Ongelmani on ollut se, että koska rintakehäni ja kylkikaareni ovat hyvin laajat ja rintani taas suhteessa hyvin pienet, niin vyötärö-kaula-väli on hyvin laatikkomainen joskus jos en pistä tehokkaasti suurentavia rintaliivejä. Tämä ylhäältä pussimainen paita teki sen, että ylävartaloni näytti mukavan pyöreältä ja se sopii hyvin vyötärööni ja lantiooni. Näytin tiimalasilta!

Näitä lisää! Miksi huomaan aina itselleni sopivan muotivillityksen juuri kun ne ovat poistumasta kaupoista? Mistä tällaisia paitoja bongaisi edullisesti? Kuvan voin laittaa joskus tässä... Ja ei, en tee tästä muotiblogia, minulla ei ole tyylitajua.

Herra Hiiri juttelee minulle ahkerasti Facebookissa. Haluaa nähdä. Haluanko nähdä itse häntä? En tiedä. Onneksi hän on safarioppaana.

Ps. Lenkkeilin tänään sauvojen kanssa jossain armeijan yksityisalueella. Huomasin sen onneksi itse ennen kuin kukaan huomasi minua. Hämmästelin tosin hetken, miksi yhtäkkiä armeijakyltti on nenäni edessä keskellä loistavinta sauvakävelymaastoa... Mutta sitten ymmärsin.