Spooning, eli lusikassa nukkuminen.

Kun makoilin torstaina hetken Puppyn kanssa söpösti molemminsuuntaisessa lusikassa (naamat vastakkain ja tuhannen sökkeröllä) aloin vakavissani miettiä sitä, pystyisinkö ikinä nukkumaan sellaisessa asennossa? Muistelin myös suhdehistoriaani, ja tulin siihen tulokseen että en pysty ja jos pystynkin niin hyvin huonosti.

Herra Hiiri (joka on hyvin aktiivinen facebookissa minua kohtaan) nukkui aina "söpösti" halaillen ja minä heräilin viiden minuutin välein. Rekkamiehen kanssa meinasin tukehtua kuumuuteen ja muistan harkinneeni vakavasti lattialla nukkumista.

Mutta kaiken huippu oli Herra X. Ensiksi hän työnsi alemman kätensä niskani alta eteeni ja kiersi ylemmän kätensä minun ylemmän käteni alta rintojen ohi kiinni omaan alempaan käteensä (eli pääni oli linkkuotteessa) sitten hän kaiken huipuksi vielä kiersi ylemmän jalkansa jalkojeni yli ja työnsi sen sitten etupuolelta jalkojeni väliin. Tämän jälkeen hän nukahti ja alkoi kierähtää ns. vatsalleen, eli toisin sanoen minun päälleni ja minä siinä sitten yritän nukkua kuningas-boan vieressä.Tuli mieleen hauska laulu Kuningas Kobran tahtiin!

On pieniä käärmeitä
pienen pieniä käärmeitä
(kiihdyttäkää) Kun ne pannaan pussiin, ne alkaa heti
(hitaasti) ooooon pieniä käärmeitäNo, pistän loppuun videon jossa ammattimaisella otteella laulan tuon niin saatte vähän tuntumaa mitä tarkoitan. Olen kidutustuulella ja haluan nolata itseni julkisesti. Tätini opetti tuon minulle kun olin lapsi, opettakaa tekin se sukulaislapsillenne ja yllätäkää heidän äitinsä!No niin, ja takaisin lusikkaan.

Onko oikeasti olemassa ihmisiä, jotka voivat ihan onnellisesti nukkua noin lähellä toista? Olenko minä läheisyyskammoinen ja viallinen?

Lisäksi osuuki päätelmäni ihan väärään siitä, että miehet ovat niitä, jotka enimmäkseen sitä lusikkaa kaipaavat? Ainakin kaikki tapaamani miehet roikkuvat öisin minussa kuin koalat, mutta päivisin kiertävät kaukaa. Itse vain kuorsaan ja piereskelen öisin, en etsi läheisyyttä.

Puppy kertoi, että olin kuorsannut yöllä :( En jää sinne enää ikinä yöksi. Toivottavasti alapääni oli hiljaa kuitenkin. Suoleni on joskus aivan mahdoton.


KÄÄRMELAULU