Ei tarvi huolehtia Miekkosesta. Se on päättänyt ottaa elämäntehtäväkseen meikän haukkumisen facebookin yksityisillä viesteillä :D Jaksoin vastata pari kertaa, mutta kun äijjä vaan jatkaa kauhuamistaan ymsyms. niin pistin hänet jännittävillä mustille listoille joka paikassa.

Mistä noita hulluja oikein sikiää?

Hommahan lähti siitä, että kysyin häneltä parasta keinoa saada nopeasti lihaksikkaan ja kiinteän näköiset käsivarret.

Hän selitti latinankielisillä sanoilla, salislangilla, jos kysyin tarkennusta hän käski kattoa googlesta yms. Lisäksi kun kerroin omia käsityksiäni hän haukkui ne maanrakoon "Me Naiset-paskana" ja muutenki päti niin maan perhanasti ja jatkuvasti oikoi sanomisiani. Minulla alkoi ärsyttää.

Kysyin suoraan: "Sano selkeästi ja yksinkertaisesti mikä on mahdollisimman nopea keino saada lihaksikkaat käsivarret?"

Vastaus: "Ei ole sellaista kuin mahdollisimman nopea tapa"

HA! Huomasin paikkani tulleen. Sanoin siis

"Eli on ihan sama mitä tekee, tulokset tulee aina yhtä hitaasti?"

vastaus: "VOI VITTU MIKÄ RASITTAVA ÄMMÄ OLETKAAN JUMALAUTA AINA TAKERRUT PIKKUASIOIHIN HAISTA VITTU EN JAKSA SELITTÄÄ VITTU"

Minä: ahahhaahahhaha. Ja koska nautin jostain syystä kun saan ärsyttää ärsyttäviä niin naljailin hetken. Sitten tämä mies poisti minut mesestään :D Hyvin aikuista. Ok. olin itsekin lapsellinen.

Annoin olla, menin nukkumaan ja ajattelin, että nyt ei tarvi hänestä huolehtia.

Yöllä facebookiin oli ilmestynyt piiiitkä viesti, jossa osa tässä.

"sie yrität ite ratsastaa hopealla ratsullas muita ylempänä ja katot muita nenää pitkin alas. mutta mie en ala pelleilee sun pelejäs joten saat ettii toisen ihimisen jonka kiusata maanrakoon. mulla ei oo mitää intressiä tavata tai tutustua suhun jos sie oot oikeasti nuin saatanan masentava ihiminen. ensin luulin, että sun kans vois jotai ystävyyttä ees tulla, mutta yhtäkkiä sie vaa muutuit tahallaankin ärsyttäväksi vittumaiseksi akaksi. tahallaan poljet maanrakoon ja luulet että olet jotenki parempi vielä. voi jeesus. ihimettelen miten kukaa voi olla sinunlailla käyttäytyvän ihimisen kanssa positiivisia!? taitaa olla piripäissään jos jotai hymyä muka saavat aikaseksi? ei helevetti et ehkä tajua itekkää mitä teet... tai todennäköisesti et tajua. ei kukaa järkevä ihiminen muuten tuollalailla käyttäytyisi, keskustelisi... siinä."

Ookoo? Mr. No-Sense-Of-Humor has arrived in the building. :D

Tämä tyyppi palkitaan Vuoden Mussukka palkinnolla ja minä menen etsimään tasokkaampaa seuraa. Onneksi peruin treffit hänen kanssaan heti kättelyssä.