Salatuissa elämissä Ismo sanoi Sallalle, että "Mukavan pyöreä, ei luut kolisi."

Asetin Puppyn tulilinjalle.

Fenii: "Olenko mieki mukavan pyöreä, eikä luut kolise?"
Puppy: "No Sallalla ei varmasti kolisi"
(pitkä hiljaisuus)
Fenii: "Hienosti kierretty kysymys, kieltämättä :D"
Puppy: "No siis eihän sullakaan luut kolisi, vittuako kysytte tuommosia :D"
Fenii: "Millainen kroppa mulla on sun mielestä?"

Kysymystä seurasi äärimmäisen pitkä hiljaisuus. Aloin jo valmistella suunnitelmaani, johon kuului muun muassa väkivaltaa, parvekkeen, maton, lapion ja palkatut muskelimiehet.

Tuliko suunnitelmalle tarvetta?


Puppy: "ihan hyvä, onhan sul vähä ylimääräistä ja tykkään eniten pikkutyttömäisistä vartaloista, mutta kyl sunki kroppa mua miellyttää and I like ur tits a lot"

Tuli.

VÄHÄN YLIMÄÄRÄISTÄ?!?!?!?!!?? JUMALAUTA!
Ja etenkin kun minun tisseissä ei ole vähääkään ylimääräistä. Eli ne sopii tuohon pikkutyttöihanteenseen. Siksi niistä varmaan tykätäänkin.

Pahoittelen, mutta menen nyt raahaamaan menkkaturvotuksesta kärsivän kroppani tuorekelmukääreessä saunaan kolmeksi tunniksi.
***** Hetken kuluttua ******Siis minä olen normaalipainoinen! Minä olen 170cm / 67 kg ja mahdun normaalipainoon!

Minussa ei ole grammaakaan ylimääräistä!
Minussa on vain... vain.... Extra pehmeyttä.

 


***** Hetken kuluttua *****

 

Siis meikän painoindeksi on 23.2. Mie olen keskellä normaalipainoa melkein. Ok. voin laihduttaa 10kg ja olla silti normaalipainoinen mutta ANYWAY.

Tahon sipsiä.

 

***** Hetken kuluttua *****

 

Ja sunnuntaina mullaki oli niin hyvä olla Puppyn vieressä lähes ilman vaatteita ja nyt voin vaan aatella sitä, kuinka se pitää minua vähän ylipainosena. En tasan voi ottaa rennosti jatkossa. Ja jatkoa ei ees tule. Herra X onneksi arvosti naisellisia kurveja ja kehui mahtavaa takapuoltani. Ja sillon siinä oli vähän enemmänki ylimääräistä mitä nyt.


JUMALAUTA!

Puppy sanoo: "et ole pullukka, mutta sulla on vähän ylimääräistä niinku näyttää olevan 90% suomalaisista tytöistä.. et ole ylipainonen, et läski, mutta siis ethän sääkää voi sanoa et kaikki paikat on ihan kiinteitä jos ne ei vaan oo. Kaikki läski on ylimääräistä, siis ainaki melkein kaikki. "