Keskiviikkona 11.2.2009 minulla oli pyhä aikomus iskeä Hakkapeliitta. Tuo pitkä, vaalea yliopistolainen. Onnistuinko? No en. Herra otti ja katosi Sedun kapakasta ennen yhtä. Ja minä katosin sitten lopulta ennen kahta Scan Isoaterian kanssa kämpilleni möllöttämään ja viettelemään Puppya webbikameran avulla.

Nettideittailu on tuottanut yhden varteenotettavan tuloksen! Tämä miekkonen, jolle ei vielä nimeä ole, on tumma, 178cm ja puolipitkähiuksinen ja ihan komiakin. Ikävä kyllä hän jatkuvasti johdattelee mesekeskusteluitamme seksiin ja jankuttaa haluavansa nähdä minut ASAP. Ja minua ahdistaa.

Tämä miekkonen sanoi, että hän on ollut niin kauan ilman naisen läheisyyttä ja suhdetta, ettei kestä enää. Kysyin kauanko hän on ollut.
"No siis viisi kuukautta sinkkuna ja tämän vuoden selibaatissa!"
Jahas. Itsehän olen ollut 24 kuukautta sinkkuna ja puoli vuotta selibaatissa.

Ei herunut ymmärrystä.

Haluan hitaan lähdön. Minun pitää miettiä vähintään viikko ennen kun uskallan ketään alkaa tapailla! Lisäksi en ole menettänyt toivoani ihan vielä Hakkapeliitan suhteen.

Voitin ainejärjestömme Tipattoman tammikuun (onko lähes absolutistin sallittua osallistua noihin kisoihin?) ja Hakkapeliitta ojentaa alkuviikolla minulle palkinnon. Täytyy muistaa hymyillä silloin suu korvissa ja rukoilla korkeampia voimia, että hän pyytäisi minut ulos. Minähän en näet itse tee aloitetta.

Herra X on avoliitossa. AVOLIITOSSA?!

Sadun kanssa oltiin sovittu, että kun Herra X vakiintuu niin porsaat saa siivet ja lentelee ikkunamme ohi. Olen nähtävästi ollut silloin nenä kiinni tietokoneessa kun tuo ihme on tapahtunut.