Piti tänään nähdä pitkästä aikaa Puppyn kanssa.

Olen häntä pelotellut puutteenalaisuudellani, penisrenkaallani ja hellyydenkipeydelläni ja hän nähtävästi sai suuren ahdistuskohtauksen siitä ajatuksesta, että joutuisi samaan sänkyyn kanssani.

Sovittiin siis jo kai viime viikolla, että nähdään nyt viikonloppuna hänen luonaan (asuu solussa). Olin juuri tässä tekemässä lähtöä kun Puppy alkoi mesessä puhumaan, ettei ehkä haluakaan nähdä tänään vaan mieluummin tiistaina minun luonani (minikaksio) koska hänen luonaan olisi vain mahdollista kuluttaa aikaa vain sängyllä ja ehkä näin ollen myös harrastaa seksiä.

Kieltämättä on mieltä ylentävää, että mies joutuu pakokauhun valtaan kun huomaa, että joutuu ehkä istuskelemaan kanssani samalla sängyllä.

Tämä Puppyhän on antanut minulle lähemmäs kymmenen kertaa aiemminkin samantyyliset "pakit" niin onko sen nyt mikään ihme, että aloin parkua ja miettiä käynkö ostamassa sipsipussin vai suklaalevyn. Viimeksi nähtiin Puppyn kanssa silloin kun hän toi minulle, flunssapotilaalle, jaffapullon.

Nähtävästi hän haluaa nähdä vain silloin kun olen järkyttävässä kuumeessa ja sänky on oven takana piilossa. Terveenä ja sängyllä olen HENGENVAARALLINEN.

Meikitki meni pilalle.

Menen nyt istumaan sängylle ja miettimään ostanko sipsipussin vai suklaalevyn.

Puppy saa ikipakit. RÄYH.