Joudun kyllä olemaan Jósen kanssa eri mieltä siitä, että tämä tumma miekkonen hakee pelkästään seksiä. Ollaan nyt juteltu enemmän mesessä yms ja vaikka minustakin hetkittäin tuntuu, että hän haluaa pelkästään seksiä niin alkaa myös tuntumaan ihan muulta.

Ei, en ole ihastunut. Ja tuskin ihastun.

Ehkä tämä todella on hyvä strategia iskeä itselleen nainen sänkyyn mutta c'moon! Liika on todellakin liikaa. Hyvän pelimiehen pitäisi kai huomata, että tämä taktiikka ei toimi.

Sanoin heti kättelyssä tälle miehelle, että etsin parisuhdetta ja minua alkaa ahdistaa jos minulle suoraan ehdotellaan seksijuttuja. Kyllä, voin puhua seksistä hyvinkin vapaamielisesti näin yleisellä tasolla, mutta en tosiaankaan ala rakentaa yhteisiä fantasioita muiden kuin valmiiksi tuttujen ihmisten kanssa. Miekkonen sanoi, että ymmärtää (Miekkonen on muuten hyvä nimi) ja juteltiin muitakin. Hän vaikuttaa ihan kivalta tyypiltä. Haluaa kuulemma parisuhteen, koska edellisvuosi oli hyvin rankka ihmissuhteiden osalta ja hän haluaa vakiintua, koska edelliset kumppanit halusivat pysytellä vapaina. Hän on kova poika pussaamaan ja halimaan ja rakastaa seksiä.

Ok, ei ehkä kuulosta kovin pahalta.

Pahalta kuulostaa söpömöpöhuulet ja mussupussusuu. Kyllä, näillä sanoin hän on kuvaillut huuliani. Hän myös soitti minulle ja yritin puhua kokoajan vain normaaleja ja hän toisteli, kuinka haluaa näykkiä huuliani. Söpömöpöhuuliani. Sanoin suoraan, että HALOO MIES. Minä en pidä tällaisesta, minä lähden karkuun, minua ahdistaa. Lisäksi hän laittaa minulle hymiöitä, joissa sininen hymiö hiipii vaaleanpunaisen hymiön taakse ja hyppää tämän niskaan halimaan sitä. Järkyttävää. Kyllä, minä voin ahdistua tuollaisesta.

 

Sanoin Miekkoselle, että minä en sitten mielelläni koske ensitreffeillä. Siis edes koske. Oikeasti. Hän sanoi, että hän yllättäen voi antaa minulle söpön niskapusun ja vetää syleilyynsä. Vastasin, että hän voi hyvinkin saada mustan silmän tuollaisesta teosta.

Ystävänpäivän hän kinusi haluavansa nähdä minut. Yöllä facebookiin oli ilmestynyt seuraavanlainen viesti: ”Olisi ollut kiva viettää ystispäivää edes hetki kanssasi. sen sijaan että joutu viettään tämänki tuskaisen paskan pävän yksin, kuten kaikki muutki päivät pitkiin pitkiin aikoihin :< ”

Jouduin miettimään hetken, että keskustelenko sittenkin 15-vuotiaan Liisa-Maijan kanssa. Ei. En keskustele. Keskustelen 23-vuotiaan miehen kanssa.

Mainitsin jälleen tälle miehelle napakkaan sävyyn, että minä en halua pusuhymiöitä, huulten näykkimistä tai lemmenkaipuuta ennen kuin kahdeksansillatoista treffeillä. Nyt huomasin sitten, että kyseinen herra poisti minut facebook-ystävistään. JUMALAUTA! Tämä ei voi olla todellista? Syyksi hän sanoi ”Koska ei me olla edes nähty vielä.” Aha. Ei tullut mieleen olla hyväksymättä kaveripyyntöä heti kättelyssä, tai aikuismaisesti kertoa, ettei tahdo olla minun kaveri kun ei olla nähty.

Onko minusta suhteeseen miehen kanssa, joka kuristaa minut hengiltä ennen ensi tapaamista? Pakkohan se on tavata, ei pidä netissä päätellä kenestäkään mitään. Taidan pyytää hänet leffaan niin katsotaan sitten tarkemmin... Mutta nyt huudan hidastettuna: NOOOOOUUUUUU.

Olen ollut kaksi vuotta sinkku, en minä hetkessä voi mennä symbioosiin kenenkään kanssa!

*****

JUMALAUTA!

Miekkonen sanoi mesessä: Olen niin yksin, on ihan hyljeksitty olo kun ei kaverit edes mesessä puhu.

Vastasin: Hanki lemmikki. Ne rakastaa aina.

Miekkonen vastaa: Neki alkas vihhaa minnuu.

JUMALAUTA!!

Sisäinen Repomieheni sai juuri aivoinfraktin ja lensi nenähöyryjensä kanssa Saharaan.