Viimeksi jauhoin Puppyn antamista draama-pakeista, joita liioittelin potenssiin kymmenen. Mutta olin kuitenkin oikeassa. Kaikesta huolimatta.

Koska olen äärimmäisen pitkävihainen ihminen, annoin Puppylle anteeksi jo puoli tuntia tuon edellisen kirjoitukseni jälkeen ja annoin hänelle luvan saapua luokseni hyvittämään katalat tekosensa. Lisäksi hän on oma personal trainerini, joka tekee minulle ylävartalo-ohjelman salille.

Puppy saapui ja kovasti harjoiteltu julma ilmeeni vaihtui leveäksi hymyksi. Luoja tietää mistä syystä. Nähtävästi en osaa enää mulkoilla miehiä pahasti.

Istuskelimme pöydän ääressä sulassa sovussa ja hän teki minulle varsin persoonallisen käsivarsirintaselkä-ohjelman, joka sisältää muun muassa "Kelkan käynnistyksen", "Tissivaon" sekä "Raiskaajan karkoituksen." Käyköhän kenellekään selväksi se, etten minä ole sinut salislangin kanssa?

Puppy näytti myös esimerkkejä liikkeistä ja pian huomasin, kuinka lähes puolen vuoden ei-miehen-kosketusta-aikakauteni alkoi nousta pintaa. Tuijotin silmät suurina ja typerästi hymyillen Puppyn pullistelevia selkälihaksia ja kuta kuinkin niksautin leukani kun hän riisui hupparinsa ja oli edessäni vain t-paita päällä. Onhan hänellä ollut aiemminkin mukava kroppa, mutta nyt hän on saleillut paljon ja sen huomaa. Olen aiemminkin ollut aivan heikkona hoikkiin ja lihaksikkaisiin miehiin... Harmi kun hän itse pitää lyhyistä ja tosihoikista. Hetkisen minua vitutti suunnattomasti olla amatsoni. En tiedä huomasiko hän, että tuijotin häntä pupillit suurina ja virnistelin. Luultavasti ei, ei miehet huomaa.

Katselimme hetken televisiota ja esittelin hänelle erotiikka-kuvastoni jonka olin saanut uuden leikkikaluni mukana. Kyllä olen kiero. Kuitenkaan Puppy ei osoittanut minkäänlaista mielenkiintoa meikäläistä kohtaan ja olinkin varma, etten miehen kosketusta saa vaikka tanssisin alasti sambaa hänen edessään. TV:ssä alkoi näkyä World Trade Center elokuva, josta Puppy näytti pitävän.

Leikkimielellä päätin kokeilla tyttömäistä strategiaa ja sanoin oktaavia korkeammalla äänellä:
"Tämä leffa on varmaan ihan kamalan pelottava. Mieluummin olisin halimassa sängyssä"
" Niinkö?"
"nii'I"
"Pitäisköhän se mennä?"

"joo'O"

Olin kyllä vakaasti päättänyt vain makoilla hetken ja impata itseeni miehistä tuoksua mutta kun Puppy meni sängylle uusien, leveimpien hartioidensa kanssa niin enhän minä voinut itselleni mitään. Vaistojani seuraten laskeuduin (lue: hyppäsin) hänen päälleen. Viattomina pysyttiin, mutta on se miehen läheisyyskin jo itsessään mukavaa.

Ah. Taidan pärjätä nyt loppuvuoden ilman miestä


*Mairea hymy*