(Kirjoitettu 1.1.)

Hyvät naiset ja herrat!

Ystävänne Fenii tekee tänään jotain, mitä hän ei ole koskaan onnistunut tekemään! Hän uhmaa järkeään, sydäntään, tunteitaan ja itsehillintäänsä! Hän pyrkii taistelemaan mahdotonta vastaan ja nitistämään sen! Hän vavisuttaa tahdonvoimaansa uskomattomalla koetuksella! HÄN LUOPUU SUKLAASTA KUUKAUDEKSI!

*aplodeja*

Kiitos, kiitos.

Tänään alkoi siis ”Suklaaton tammikuu” tai rimmaavammin ”tuskien tammikuu”. Olen pohtinut tätä päätöstä jo vuodesta 2003 ja tänään minä sen aion toteuttaa. Päätöstäni helpottaa maitoallergiani ja se, että suklaa aiheuttaa minulle tuon allergian vuoksi vatsakipuja, turvotusta, läskiä, ripulia ja finnejä. Kaikesta huolimatta olen löytänyt useita keinoja nauttia maidottomasta suklaasta, josta pahin esimerkki on suklaamuffinssit sekä seos, joka sisältää soijamaitoa, rasvaa,sokeria ja kaakaojauhoa. Naminami.

Tästä päivästä lähtien moiset kammotukset ovat antiikkista historiaa! Tästä päivästä lähtien minä, Fenii the Future-Thin luovun seksiäkin tehokkaammasta ”näin hankit huonon omantunnon”-menetelmästä ja astelen rohkein askelin kohti hedelmäkarkkien ja salmiakin maailmaa!

Ai että en pysty siihen?

KATSOTAANPA VAAN! Nih.

Lisäksi lähtöpainoni on huikaisevat *piiiip* kiloa niin pakko ottaa kovat otteet käyttöön ja painua takaisin normilukemiin, jotka nekin olivat jo suht muhkeat. No, minulla onkin isot lihakset ja painavat luut. Kröhöm.

TAISTELUUN SOTURIT!

****
(Kirjoittettu tänään)
Ja tämä on alkanut hyvin! En ole sortunut vielä kuin neljä kertaa ja ollaan sentään jo kolmannessa päivässä menossa! Uskon, että taistelutahtoni senkun nousee kunhan maidoton suklaakakku on lopullisesti tuhottu!

Ugh!