Siis MITÄ?!

Pilasin taas elämäni. Miksi piti alkaa leikkimään mittanauhan kanssa ja etsimään netistä kaavioita. MIKSI?!

Mittasin siis tarkennusta omaan rintaliivi kokooni ja senhän voi tehdä suht helposti laskemalla MittaRinnanPäältä miinus MittaRinnanAlta.

Kaavio on tämä:

  • AA = erotus n. 11cm
  • A = n. 13 cm
  • B = n. 15 cm
  • C = n. 17 cm
  • D = n. 19 cm
  • DD/E = n. 21 cm

Ja arvatkaa mikä minun erotus on? 88cm-78cm. KYMMENEN SENTTIÄ! 10 cm! Kymmenen senttiä?!?!?!

AA?

80AA???

...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHHHHH.

On se helvetti! Jouluna vielä luulin, että kohta minulla on B-kupin tissit kun olivat kasvaneet mutta sitten tein sen radikaalin virheen, että aloin syödä vähemmän ja liikkua enemmän.

En ymmärrä! Siis minulla on reidet täynnä hyvää ja laadukasta laardia elimistölle käytettäväksi niin on kumma ettei kelpaa! Ei. Kaikki pitää vetää rintamuksesta hyötykäyttöön.

Nyt riitti. Alan säästää silikoneihin. Juon lisää soijamaitoa ja etsin ehkäisypillerit, jotka turvottavat. Teen mitä tahansa! Hankkiudun raskaaksi ja alan imettää!

Siis pienissä rinnoissa ei ole mitään vikaa mutta kun akalla on pituutta 170cm ja painoa yli 60kg ja rinnan altakin mitta 80cm (eli laaja rintakehä) niin vaatisi se nyt vähintään sen A-kupin edes. Why me?! WHY ME?!

Jumalauta! Pakko saada rinnan alta mittaa kolme senttiä pienemmäksi ilman että rinnat pienenee niin koko olisi 75A ja se on jo ihan siedettävä.

 

80AA. Menen hyppäämään parvekkeelta.

(Huomasin muuten, että kuulostaa paljon paremmalta sanoa painavansa yli 60kg kuin että sanoisi painavansa 67kg)