Huoooooh.
Olen tervehtynyt, mutta jostain syystä käsittämättömän huonolla tuulella ollut (NE päivät tulossa) ja kun olen yrittänyt kirjoittaa juttuja, ne kuulostaa vaan vittuuntuneelta kärtyämiseltä niin en ala vielä niitä julkaista. :D Odotan positiivisempaa mieltä.


Siksi teen tämän haasteen, jolla M.Laine nakkasi minua

1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen

Ja tässä itse sattumanvaraisuudet sitten:

1. Pelkään pimeää. Tänä vuonna olen nukkunut n. viisi kertaa valot päällä. Hirveän paljon edistystä viime syksyyn, jolloin nukuin ilman valoja viisi kertaa. :D Stressi lisäsi varmaan pelkoja, nyt ne lähdössä. Taivaan kiitos.


2. Rakastan liikuntaa, mutta olen tuhottoman laiska aloittamaan liikuntaa. Minun pitää inspata ja motivoida itseäni pitkin päivää ja ennen salille menoa saatan selailla netissä hoikkien julkkisten kuvia, että saan päähäni "Minäkin tahdon!" mielialan.


3. Puhun itselleni peilin kautta. Käyn vakavia ja syvällisiä keskusteluja mielikuvitushenkilöiden kanssa. Joskus myös näyttelen elokuvissa ja luen Elisabeth Bennetin vuorosanoja. "Mr. Darcy!"

4. Itken paljon yksikseni, etenkin kun elän kaksoismaailmassani, jossa tapahtuu kaikkea mahdollista. En itke todellisessa maailmassa etenkään muiden ihmisten edessä kuin äärimmäisen harvoin. Kukaan kaverini ei ole tainnut nähdä minua itkemässä. Miehet on kyllä nähnyt. Itkulla voi pelata kun sen osaa.

5.  Jos olen herkällä päällä, en kestä pienintäkään vastoinkäymistä ja saatan heittäytyä hysteeriseksi. Esimerkiksi eilen aamulla teetä kaataessani pieni määrä vettä meni pöydälle ja hyvä etten nakannut teepannua seinään ja mennyt parkumaan pöydän alle.

6. Huumorintajuni on todella, todella kummallinen. Saatan nauraa tuhottoman paljon äärimmäisen huonolle huumorille, joka ei naurata muita ja joskus taas saatan kurtistella kulmiani samanlaiselle huumorille. Esim. nauroin turhankin paljon kun kaverini sanoi: "Se Auvinen sentään kesti Big Brotheria marraskuuhun..." Kauhajoen tapauksen jälkeen.
TODELLA HUONOA HUUMORIA ja läpsäisin itseäni poskelle kun tajusin nauraneeni sille.


Tässä teille kanssa jotain, mikä naurattaa minua suunnattomasti: