Minäpä kerron.

A = Andreas.
Jos nimesi on Andreas, Antero, Antti tai Ande niin ilmottaudu välittömästi. Lisäpisteitä saat, jos tulet Norjasta ja harrastat aktiivisesti keihäänheittoa. Myös muut liikuntaharrastukset katsotaan eduksesi.

B = Big. Mr. Big
Koolla ei ole väliä, kunhan lompakko on paksu. Vaikka itsekin pihinä ihmisenä tulen hyvin toimeen, arvostan sitä, että mies pystyy tarjoamaan minulle illan meksikolaisessa ja maksamaan leffalippuni. Lahjojakaan ei pistetä pahitteeksi.

C = Charmantti
Mikä on miehessä parempaa kuin charmi? Jos et häikäise minua ensi hetkellä niin todennäköisesti sytyn sinulle vasta sitten kun olet jo löytänyt itsellesi helpomman tyttöystävän. Tämän vuoksi miehellä tulee olla hekumallista charmia.

D = Dancing King

Jos baarissa iltasi kuluu istuskellessa ja tuijotellessa tanssivien hempukoiden takapuolia niin älä vaivaudu. Sinun ei tarvitse olla Travolta, kunhan vaan nautit musiikista ja you can go with the flow. No, ehkä pieni rytmitaju on paikallaan ja ÄLÄ esittele robottiliikkeitä jos et osaa niitä.

E = Erityislaatuinen
Vaikka komeusihanteeni vastaa median luomaa massakomeusihannetta niin se ei tarkoita sitä, että Sinun tulisi olla muutenkin tavallinen ja tyypillinen. Ehei. Erityislaatuisuutesi saa tulla esille siinä, että osaat juhlia ilman alkoholia etkä muutenkaan pahemmin välitä moisesta litkusta.

F = Faarao
Haluan, että sinä viet ja minä vikisin. Olen äärimmäisen hankala ja vahvatahtoinen nainen, mutta miehessä kaipaan sitä, että hän edes yrittää hallita. En mitään dominoivaa naisenhakkaajaa kaipaa, mutta sitä, että mies tietää mitä tahtoo ja uskaltaa ottaa haluamansa. (Kunhan tiedostat sen, että jokaisen suuren miehen takana on nainen, eli loppujen lopuksi ohjat pysyvät minulle.)

G = Gigantti
Toivon, että Sinä hallitset kaikki ne välineet, jotka minä olen Gigantista ostanut. Sinun tulee osata asentaa digiboksit, korjata DVD-soitin ja saada vedenkeitin kuntoon jos se hajoaa. Got it?

H = Hevosmies
Pidäthän eläimistä? Loistavaa! Joskus me menemmä yhdessä Ylläkselle vaeltamaan islanninhevosilla ja sinä saat luvan pysyä selässä. Jos minä joudun katsomaan kentän laidalta sinun keihäänheittoharjoituksiasi niin todellakin saat tulla mukaani ratsastamaan.

I = Ilmainen
Jos ostat minulle lahjan, et aina saa olettaa saavasi vastalahjaa. Olen kuitenkin opiskelija ja rahatilanteeni on kyseenalainen. Miksi kaiken pitäisi olla tasavertaista? Minä saan, sinä annat ja joskus saat sinäkin.

J = Jännittävä

En ole impulssiivinen ihminen, joten arvostan sitä jos sinä joskus viet minun lumilautailemaan Pyhätunturin mustaan rinteeseen tai pakotat minut hyppäämään benji-hypyn. Tee elämästäni kiehtovaa!

K = Komea
En kuitenkaan ole ihan lähiaikoina sitoutumassa loppuelämäkseni niin minun ei tarvitse sinun naamaasi katsella 50 vuoden kuluttua vaan todennäköisesti suhteemme kestää maksimissaan puoli vuotta. Kun aikajakso on näin lyhyt, oletan, että minulla on oikeus vaatia sinulta katseenkestävää ulkonäköä ja lupaan itsekin olla oikein viehättävä.

L = Lojaali
Kuusi kuukautta on niin lyhyt aika, ettet sinä millään voi siinä ajassa minuun kyllästyä! Tämän vuoksi housut pysyvät kintuissasi kaikkialla muualla paitsi vessassa ja minun seurassa ja vessassa minun seurassa.

M = Mies
Ole mies, älä poika. Ole susi, älä koira. Ole marsu, älä hiiri.

N = Nenätön
Minulla on iso nenä. Sinulla ei siis saa olla isoa nenää. Vaikken sinun kanssasi ala lapsia tekemään, niin aina on se vaara, että suhde muodostuu vakavaksi ja menemme naimisiin ja minä haluan minimoida lapsieni mahdollisuuden saada isoa nenää.

O = Onnellinen
Synkistelijöiden aikakausi on ohi. Haluan rinnalleni auringon, joka valaisee taivaan ja säteilee ympärilleen positiivista energiaa! Ole onnellinen! Jos lapsuutesi oli kamala niin pääse yli siitä, jos edellinen akkeli petti sinut niin unohda se. Minä en ole juoppu-isäsi enkä Pettäjä-Petra, joten minun niskaan ei pidä kaataa kahtakymmentä vuotta säilytettyä shittiä.

P = Pahis

Koska en innostu kilteistä ja mukavista miehistä, niin sinun on parempi olla nuorisorikollinen, päihteiden väärinkäyttäjä, pettäjä, rokkari, naistenmies tai mikä parasta: Kaikkea näitä! Tällöin sytyn ilmiliekkeihin ja hyppään kelkkaasi välittömästi.

Q = Qma
Haluan polttaa näppini vielä kerran ennen vakavaa parisuhdetta! Polta mua beijbi!

R = Raivostuttava
Väitellään, kinataan, riidellään ja sovitaan. Ärsytä minua, kiehuta minua mutta älä suutu pienistä. Kärtytään yhdessä ja ollaan onnellisia.

S = Salaperäinen
Rakastan arvoituksia. Jätä siis jotain vähän piiloon ja anna minun kihistä uteliaisuudesta kun luen tekstiviestisi, kaivelen kaappisi ja pengon mesehistoriaasi.

T = Timmi

Jos sinulla löytyy pullistelevat olkapäälihakset ja vatsalihaksesi näkyvät kun nouset istumaan sängyllä niin juokse luokseni! Mikään ei kannusta minua paremmin pysymään kuoseissa kuin kuoseissa oleva mies, joka uhkuu testosteronia ja jaksaa kantaa minua viisi metriä reppuselässä.

U = Uskottava
Itse olen huono valehtelemaan, mutta näen kyllä aika helposti jos joku valehtelee minulle. Tämän vuoksi ole joko rehellinen tai vaihtoehtoisesti valehtele niin hyvin, etten huomaa valheitasi. Mikään ei ärsytä minua enemmän kuin se, että minusta tuntuu, että minua vedetään isosta nenästä.

V = Viriili
Miehinen kuntosi ja intohimosi tulevat olla huippuluokkaa. Itsehän olen kylttymätön, ole siis sinäkin. Jos eteen ei ota tai päätä särkee niin rakastu nunnaan.

W = Wokki

Kokkaa mies! Rakasta ruuanlaittoa ja tee minulle ihania wokkiruokia hyvin, hyvin usein. Tee niitä niin usein, että voisin jopa harkita sinun ottamista elämänkumppanikseni. Rakastan ruokaa ja syömistä, mutta laiskuuteni vuoksi suorastaan ansaitsen kokkaavan kumppanin.

X = Xylitol

Pidä huolta hampaistasi. Äläkä missään nimessä tupakoi. Mikään ei ole kamalampaa kuin makuilla söpösti nenät vastakkain tupakoivan miehen kanssa. Miksi? Koska siinä joutuu pidättelemään hengitystään tai läähättämällä suun auki. Tupakoitsijoiden hengitys haisee ihan järkyttävän pahalle.

Y = Ystävällinen

Vaikka itse olenkin hetkittäin kamala, ole sinä minulle mukava silloinkin, kun sitä vähiten ansaitsen.
 
Z = Zorro

Ole sankari. Ole kettu! (Zorro = kettu) Taistele rikollisia vastaan ja puolusta hyvää! Osoita minulle, että nuorisorikollistaustasi johtuu vain siitä, että yritit auttaa hädässä olevaa ystävääsi ja rahatkin ryöstit vain mummollesi, jotta häntä ei häädettäisi kodistaan.

Å = Ålesund
Oletko kotoisin Ålesundista? Jos olet, niin unohda kaikki yllä olevat vaatimukset ja vie minut mukanasi kotipaikkakunnallesi. (Eli toisin sanoen hieman lähemmän Andreas Thorkildsenia ja hänen lajikumppaneitaan)

Ä = Äiti
Äitisi tulee olla mukava ihminen, joka ei mulkoile minua pelottavasti tai pidä minua säälittävänä.

Ö = Ötzi
Pieni luolamiesmäisyys ei ole pahitteeksi. Olkoon siis Ötzi esikuvanasi!